Det blir en bra dag idag


Idag är jag på bra humör! Sen är det ju faktiskt en dag närmare nästa fredag, så det kan ju inte bli bättre.
Var ju lite nere igår eftersom att Johanna inte kom hit, men kvällen blev rätt bra ändå.

Hyrde en film för jag ville bara krypa ner under täcket och gå och lägga mig så fort jag fick reda på att Johanna inte skulle komma, men på kvällen frågade Evelinn om jag ville följa med på bio, så en kvart senare satt vi i biosalongen och kollade på reklam innan filmen Sanctum skulle börja. Han som gjort Titanic och Avatar har även gjort denna film, så förväntningarna var rätt höga. Och bra var den! Längesen jag såg en så bra film. Och snygg var killen med huvudrollen. Riktigt snygg.

Nu ska jag iväg och käka lunch med Evelinn på Cheesecake Factory, kan bli partaj ikväll också!
Hörs hej!

X

Anti-fucking-klimax


Ni minns väl förra våren, då vulkanen Eyjafjallajökull (var tvungen att googla namnet, annars hade jag nog skrivit något mer opassande..) fick fetdamp och bestämde sig för att få et x antal utbrott och sprida aska över halva jävla Europa? Då typ alla flyg blev inställda och folk strandsattes lite här och var?

Jo, jag och min kära mor hade bokat en resa till min kära syster i England för att åka och hälsa på henne när hon pluggade där i ett år, och vi valde att boka in resan i slutet av April någon gång, eftersom att våren ju är en härlig årstid. Ska vara rätt fint i England då har jag hört! Iallafall så var vi ute i god tid och bokade väl sisådär i Januari någon gång, vilket då kändes långt bort men ju närmre man kom avresedatumet, ju mer exited blev man. Shit, vi skulle ju åka till England. Jag som drömt om England så länge.. USA och England är två land jag verkligen velat besöka, och nu bor jag ju som sagt i det ena.
Veckorna gick och när det var ungefär en vecka kvar tills vi skulle åka visar nyheterna på tv något obegripligt, en vulkan på Island får utbrott lite nu och då och sprider aska utöver Europa. Alla flyg till bl.a. England är inställda. Såklart. ?!?!?!!#"(¤@£@$¤#"%¤!!
Helt allvarligt, är detta ett skämt? Lite sent för ett 1:a April-skämt liksom..?! Nej, det var det ju inte så vi fick en vecka i Göteborg istället för en vecka i England. Tur att jag älskar Göteborg så pass mycket att jag inte var helt förtvivlad iallafall. Kan ju inte jämföra Gbg med London heller eftersom jag aldrig varit i London....

Nu upprepar sig historien. Skrev ju igår om att min vän Johanna skulle komma och hälsa på idag. Vi som har sett framemot det här ända sen vi träffades på Au Pair-skolan och då Johanna hade flygbiljetten i sina händer, kändes det så nära! Hon skulle ringa mig på morgonen innan hon klev på planet för att säga att allt var i sin ordning. Hon ringer och väcker mig och yrvaken (men uppspelt) som jag är inser jag inte förrän efter ett tag att Johanna inte kommer nånting. Mitt flyg är inställt, säger hon. ALLA flyg är inställda.  
Det kom ju såklart en snöstorm till Ohio i natt och kaos är väl bara förnamnet på hur vädret är där nu. Tydligen ska det ta 20 min för Johanna att ta sig till flygplatsen. Imorse tog det 1 1/2 timme. Ja, ni ser ju. Läs mellan raderna. Man tappar liksom lite livsglädje alltså... 

Men jag har hört att allt har en mening. Det var väl ödet, och om ödet vill mig väl kommer Johanna till mig nästa helg istället. Hon bokade om biljetten direkt när hon kom hem från flygplatsen och om, som sagt, ödet vill mig väl hämtar jag upp Johanna på DFW nästa fredag 11.00. Tack på förhand, Gud.


Snart ses vi, det vet jag!


Du får inte stoppa köttbullar i näsan


Förra veckan gjorde jag, hör och häpna, svenska köttbullar! Inge mamma scan eller färdiglagat här inte. Ända från grunden gjorde jag riktiga köttbullar. Okej, jag slaktade inte kon och malde köttfärsen men ni fattar..
Måste faktiskt erkänna och skryta lite, men det var banne mig bland de godaste (pappa du kan vara lugn, dina är fortfarande ohotade på första platsen) köttbullarna jag någonsin smakat. Ett helt enkelt simpelt recept från någon sida jag googlade, men ack så gott.

Även pojkarna var helförtjusta i bullarna så idag provar vi igen!

Här har ni beviset!





Nu åker lillen och jag till Target för att inhandla lite köttfärs!
X

Listening to our favourite song


Redan torsdag, veckorna bara flyger iväg här. Nyss var det helg, tyckte jag, men nu är det snart helg igen.
Det gör mig inget, men ibland undrar man vad man har gjort på dagarna under veckan. Helgerna är iallafall höjdpunkterna här borta då man får tid att göra sådant man inte hinner med under veckodagarna och framför allt hinner man träffa kompisarna och hitta på saker med dem.

Denna helg får jag nämligen finbesök ifrån Ohio i form av min fina vän Johanna. Jag och Johanna började prata ett tag innan vi skulle åka hit till USA eftersom att vi skulle åka på samma dag från Arlanda båda två. Så vi pratade och mailade och var nervösa tillsammans och när vi väl träffade varandra kändes det bara så bra. Vi var båda i samma situation, lämnar all form av trygghet bakom oss och bara kastar oss ut i stora vida världen för att få uppleva en dröm. Från den stunden umgicks vi nästan hela tiden, under resan, på Au Pair-skolan, på flygplatsen innan vi skulle skiljas åt. Det var en av de jobbigaste stunderna jag upplevt under de dygnen och den trygghet man byggt upp med varandra efter att ha lämnat sin egna familj, skulle nu återigen bara slita oss ifrån varandra. Det var ungefär lika jobbigt som att lämna familjen hemma..

Imorgon får vi träffas igen för då kommer Johanna hit till mig och det känns riktigt bra. Vi har bara träffats i tre dagar men det känns som att vi känt varandra hur länge som helst..  Det blir en svensk lunch på IKEA imorgon när hon anlänt!


Förra helgen umgicks jag med Sara och Evelinn. På fredagen var jag ju på Robyn och i lördags träffades vi alla tre och käkade middag på Cheescake Factory. Sedan åkte vi och bowlade! Längesen och det märktes kan jag ju säga er.. Kom inte sist iallafall! Hehe. Sedan åkte jag och Evelinn på bio och kollade sista HP-filmen. Har redan sett den så det var egentligen inget nytt för mig, men den är helt okej!


3:an & 2:an




The winner takes it all!




XXX

I'm gonna love you like I've never been hurt before


Kollade nyss på Melodifestivalen, ganska fantastiskt att jag kan sitta här i Dallas ett par tusen mil ifrån Sverige och kolla på live-program på datorn. Fastän jag är så långt borta hänger jag med i svängarna ändå. Klockan är bara halv tre på eftermiddagen här, lite halvtaskig mello-stämning såhär mitt på dagen, men helt okej ändå! Hade helst velat sitta hemma i soffan med en godisskål och chirre och bara mysa, men det får bli en annan dag!

Snälla Sverige, skicka ett bra bidrag till Eurovision i år, så att vi iallafall kan komma till final! (Heja Eric Saade)


Igår var jag ju som sagt på Robyn och den tjejen levererade, minst sagt! Grym scennärvaro och hon bara öste 100% hela konserten. All cred till henne alltså. Skön stil!
Det var även mycket folk där och en herrans massa snygga killar. Såklart var alla bögar. ALLA. Riktig härlig stämning var det iallafall och alla killar dansade och sjöng med i alla låtar. Härligt!




Jag och Sara!




Ikväll ska jag, Evelinn och Sara på middag och sen ska vi gå på bio. Hade tänkt att gå ut och parta med Sara ikväll men var febrig imorse och har ont i halsen idag så jag kände mig inte så pigg på det. Får bli en skön kväll istället!

Ha en trevlig kväll ni där hemma!
X

I keep dancing on my own


Här är det sommar, eller inte sommar för att vara Dallas, men det är verkligen svenskt sommarväder just nu. +27 grader celcius står termometern på och jag har alldeles för mycket kläder på mig. Jeans, linne OCH (?!) kofta på mig..! Vet inte varför men det blir väl så att man anpassar sig efter kulturen. Folk kan gå i tjocktröja, shorts och uggs en dag som denna.. Hemma i Sverige hade man ju nästan gått utan kläder så jag får se över vad jag har i min garderob här framöver.. Härligt är det iallafall!


Ikväll ska jag på konsert! Robyn kommer hit till stan och det ska bli kul att få höra lite bekant musik, fastän jag inte är ett stort fan av Robyn. Endel låtar är iallafall bra och hoppas att hon levererar!





Trevlig helg ni fina!
X

Fever disease


Ja, berättade ju om min tillfälliga feber häromdagen och det verkar ha smittat. Han är helt inne i Justin Bieber nu och det senaste han sa var:
O: What hair color has he?
J: Who? Justin Bieber?
O: Yeah, "Dusta Bieva"
J: Uhm, sort of blonde, like you..
O: Yeah! I'm Dusta Bieva!!

Och inte nog med det, han drog på sig en jäkla feber där, bokstavligt talat och var sjuk igår. Idag har han kryat på sig så vi ska ut och åka en sväng till Target så vi får komma ut ur huset lite. Det är nämligen +22 grader här nu så jag klättrar lite på väggarna.

Har köpt lite nyckelringar så att även mina nycklar får lite snygga accessoarer:

Hemnycklar

Bilnycklar, mitt namn fanns inte så jag fick snickra ihop det själv..



Ha en trevlig kväll!
X

Baby, I was born this way


Idag har varit en låååång dag. Har haft en mysig liten sjukling här hemma med feber och hosta. Vet inte om det har gjort att han varit extra gosig och kramig idag, men det har iallafall varit en bra dag trots sjukdomen.

Idag är det som sagt Valentine's Day, som det så fint heter här i USA, men för mig har den dagen aldrig betytt något speciellt eftersom jag inte haft någon "Valentine" den dagen förr. Önskar att jag kunde säga att jag hade det i år, men så är inte fallet. Så vi körde på en vanlig måndag istället. Inte tänker jag missa slutspurten av Bachelor bara för att det är alla hjärtans dag inte! Nä, nån måtta får det vara! Hade tänkt att jobba, men eftersom att lill-killen är sjuk valde mina värd-päron att stanna hemma istället.
Har tryckt i mig hela gele-hjärtansasken iallafall för jag trodde ju att det andra brevet med mitt kära lösgodis skulle komma någon gång men nä, inte idag heller. Så nu sitter jag här helt allena och intväntar sängen. Ny dag imorgon! Hehe

Nu kommer det lite bilder från NHL-matchen igår!

Poserar utan för AA Center

Jorå, så atte..

Michelle från South Africa & Tatiana från Brazil

!!!!!

Drop the puck and let the game begin!

Det var en hel del svenskar på isen, både i Dallas och Columbus!

Ja, Samme P går in och vinner matchens första tek. Gammal Modoit, lite stolt!

#21 (Trots att det är Foppas nr är han lite förlåten för det..)

Loui Eriksson!

Husse kom på besök också!

Paus-underhållning! Har själv lirat match under periodpausen i en av Modos matcher för ett par år sen..!

Tyvärr fick Blue Jackets jubla en gång för mycket denna gång.  

Loui Eriksson och...

...Tom Wandell förlorade kvällens drabbning..



Såklart tråkigt med en förlust, och matchen var inte särskilt bra i sig, men hela grejen med NHL är så stort för mig som kommer från en liten stad där hockeyn betyder så mycket och där flera av de största spelarna kommer ifrån. Tyvärr meddelades det att den störste av dem alla, Peter Forsberg, slutar en gång för alla, och jag hade faktiskt hoppats på att han skulle komma hit i April och möta Stars, men jag hade inte förväntat mig så mycket vad gäller den karln. Även om hoppet fanns där! Nu får jag istället hoppas på att Dallas går till Play-offs så man kanske får se dem möta några av de allra största.. Sidney Crosby skulle jag gärna kolla på... 


Hoppas att ni hade en bra dag igår, för ni läser förmodligen det här om ett par timmar, på tisdagen. Här är klockan 23.10, måndagkväll fortfarande. Sov gott!
XX

Whose broad stripes and bright Stars, through the perilous fight





Imorgon blir det bildregn från min första match!
Nu ska jag sova, ny vecka imorgon!
X

I was like baby, baby, baby ooh


Igår kom värmen tillbaka hit till Dallas igen. Idag ska det bli upp mot +22 grader och hela nästa vecka ska temperaturen ligga kring 20-strecket.
Jag och Evelinn var och käkade middag på Cheescake Factory igårkväll och vi satt till och med på uteserveringen (!) och åt. Det är inte varje Februari man gör det. Men jag klagar då inte!

Sen skulle vi åka på bio för att se senaste Harry Potter-filmen.. Jag har redan sett den men eftersom att det bara skulle kosta $2 så kände jag att det inte gjorde så mycket att se den igen. Vi kom dit ganska precis till filmen skulle börja och när det är vår tur att köpa biljetter i kassan säger hon precis att den är slutsåld. Såklart.
Så vi åker vidare till en annan bio och ser om det går någon film som börjar ganska snart. Kollar upp på skärmen och 15 minuter senare sitter vi i biosalongen och inväntar Justin Biebers film "Never say never"... Hahaha. Säga vad man vill om honom men han är ju fantastiskt talangfull den killen alltså. Känner mig som 15 igen och som alla andra tonårsbrudar i hela världen som "loves" Justin Bieber... Har man gått och blivit starsstruck eller är det bara lite tillfällig Bieber-fever? Hahahaha. Haha


Igår fick jag äntligen ett grönt brev i postlådan, men inte det jag har väntat och suktat längst efter.. I alla fall så var det lite götta i brevet vilket uppskattades mycket. Har dock väntat ett brev med svenskt lösgodis i nästan 2 veckor och det här brevet skickades på 4 dagar.. Vart ligger mina ferarribilar nånstans?!

Det här låg i brevlådan igår!


Fick lite alla-hjärtansdag karra av far min. Tack tack!


Som om jag inte redan visste det.. Ha!




Skriver ikväll igen och uppdaterar om hur min NHL-debut var!
xx

Salsa ain't my kinda music I'll tell ya


Vaknade upp imorse av att jag knappt kunde ta mig ur sängen. Hade en obeskrivlig träningsvärk och kände mig helt plötsligt 100 år, eller åtminstone min rygg gjorde nog det..! Kom på att jag var på ett Step-pass på gymmet igårmorse men tänkte väl inte mer på det. Sååå jobbigt var det ju faktiskt inte.. Nänä, nämen det är smällen man får ta idag istället, tack! Och där kom det fram hur otränad man faktiskt var.. är..!

Igår var jag som sagt på ett födelsedagspartaj för Eli på Gloria's. En mexikansk restaurang som mot kvällstimmarna övergår till en nattklubb. Igår hade vi förmånen (????) att få se och lyssna till ett live-band efter att vi hade tagit de sista tuggorna av vår mat. Måste tillägga att vi fick vänta på ett bord i en dryg timme vilket väl var sisådär.. Sen började bandet spela på dirr och det var bara att dansa bort alla kalorier man smällt i sig under middagen.

Jajamen, dansa. Salsa har väl aldrig varit min typ av musik och även om jag försökte lura mig själv lite igår att det kanske, kanske, KANSKE är helt okej och iallafall dansbar musik, fick jag det ju bekräftat en gång för alla att jag inte frivilligt kommer gå till en klubb där salsa-musik är huvudnumret igen.
Och ja, jag fick både en och två danslektioner i just salsa, samba eller vad det nu heter av diverse äldre mexare och vet inte om det var så smart av mig att säga att jag inte kan dansa salsa för då gav jag ju dem ett guldläge att säga: "Oh, no problem! I'll teach you!" Jo, man tackar. Jag vill inte ha någon lektion i salsa, jag dansar vad som helst utom salsa. Och det gick liksom inte att stå själv och dansa i ett gäng utan man var ju i princip tvungen att pardansa.. hehehehe!! Som tur var hade bandet en 5-7 låtars paus vilket gav husets DJ att dra igång lite mer dansvänlig musik. Tack! Sen var det dock bara på't igen.. Hahaha, jag hade en trevlig kväll iallafall!

Ready to go

Turkiet ville ta en bild med "the Swedish girls"... Såklart

Scandinavia!

Nu blir det sallad i en månad framöver...




Imorgon ska jag äntligen på NHL, yaaaay! Förhoppningsvis håller Foppa i ett par månader till (Man vet ju aldrig när han ska avsluta karriären nästa gång, eller när han gör comeback igen för den delen..) för hans Avs kommer hit till Dallas i början av April för att möta mina Stars! Håller hans fötter, psyke och tjurskallighet så länge ska jag ta mig dit och kika!

NU ska jag sova. På tok för sent. Är lite starstruck för tillfället, kan bero på det.. hehehe
X

Cheers to the freakin' weekend


Nu har jag helg! Igen..
Det känns som att veckorna bara flyger iväg alltså. Kan det bero på att jag har roligt?
Har varit här i USA i ganska precis en månad nu och samtidigt som det känns att jag kom hit alldeles nyss, känns det också som att jag varit här mycket längre! Svårt att beskriva, men det känns som att man är lite mer hemma nu iallafall, vilket känns ännu bättre.

Ikväll ska jag på ett litet födelsedagspartaj. Elizabeth fyllde år förra veckan och hade egentligen tänkt att ha det förra fredagen, men då kom snön och förstörde det hela, så nu provar vi igen. Vi ska träffas ett gäng på en restaurang som heter Gloria's och käka och sen lite senare ska ett live-band spela lite salsa-musik där. Kan bli spännande att se!

Imorgon blir det nog en stadsrunda med Evelinn och förhoppningsvis bio på kvällen. $2 för att kolla på bio klagar då inte jag på, lite skillnad motför hemma.. Älska Amerika!

Var även och gjorde stan en sväng idag också och hittade lite smått och gott. Tog faktiskt tag i kragen och knäppte kort på allt jag köpte, hehe.. Nöjd!

Koftan är från Abercrombie & Fitch och resten av sakerna är från Forever21. Koftan och byxorna är typ de skönaste kläderna jag äger för tillfället och tyckte att alla örhängerna var så söta. Hihi!







Sov gott ni där hemma, själv äter vi middag om en stund!
xx

Star Wars made this home


Nu duggar inläggen rätt så tätt måste jag vara stolt och säga! Hehe

Idag har varit en riktigt bra dag vill jag påstå. Vi hade snowday igår vilket jag nuförtiden fasar för då vi hade hela fyra (!!) dagar förra veckan. Det kom en riktig vinterkänga och slog oss på käften förra tisdagen och det höll i sig ända till helgen. Lördagen var helt fantastisk så där smälte nästan all snö bort. Yay!

Igår vaknade vi upp till ännu ett snölager och återigen ännu en snowday.. Som tur var öppnade skolorna idag igen, dock uppskjutet 2 timmar men det var bara skönt enligt mig.
Jag klev upp i vanlig ordning runt 07.50 och det var alldeles tyst i hela huset. Gjorde i ordning frukost och satte mig framför tvn och bara njöt av ensamheten. En halvtimme senare kommer första barnet ner för trappan och där började min jobbdag. Gjorde mammas svenska pannkakor idag och pojkarna gillar det!
 
Sen vid 10.30 skjutsade jag och lillkillen den äldre killen till skolan och sen åkte vi till Target för att handla mat. Jag äskar att handla och lillen var så snäll vilket gjorde det hela mycket lättare. Sen åkte vi hem och gjorde lunch, jag provade på att ge honom något nytt och först kom några tårar (han är svår med mat då han inte "gillar" någon rätt..) men sen kom han på att det faktiskt var rätt så gott. Lyckan var total!


Sen kan jag ju meddela att Star Wars är det som kretsar kring det mesta vad gäller leksaker i det här huset. Spel i Wii, Nintendo DS, Lego, Dataspel, Pussel, Lightsabers, filmer, you name it!
Även maten kan ha lite olika Star Wars-former.. Se nedan:

Dagens frukostpannkakor fick en annan form än vanligt..



Både Star Wars och Clone Wars-filmer. Finns tom 2 exemplar av vissa..


De försöker till och med få över mig till "the dark side"..



Nä, nu ska vi åka och hämta upp storebrorsan! Väntar på ett paket från Sverige så jag är ivrig att få gå ut och kolla i brevlådan varje dag för att se om det har kommit.. Har tagit över en vecka nu så jag tycker det borde dimpa ner i lådan när som helst. Hoppas hoppas hoppas idag!


Ha en trevlig kväll!
X

Super Bowl XLV!!!


Som de flesta vet så inträffade ju årets viktigaste sporthändelse i USA nu i helgen. Nämligen Super Bowl!
Och inte nog med det utan självaste matchen hölls här i Dallas! Jag hade dock inte råd att gå på matchen då den billigaste biljetten gick på $2500.. En annan gång ska jag spara ihop till det.. Eller då jag gift mig rik!

Men det är inte fy skam att inte gå och kika live utan det är rätt bra stämning hemma i stugorna också! Alla tv-apparater på nedervåningen gick varma i det här huset så det var ingen risk att missa det viktigaste av viktiga händelser inte! "Vi" hejade på Green Bay Packers eftersom att det är laget som är närmast familjens riktiga lag. Så det var bara att hänga med i det hejandet! Tydligen var det egentligen reklamerna som var det mest intressanta under den otroligt långa matchen och alltifrån Peter Stormare till Kim Kardashian var med i alla dessa reklamer. 3 miljoner dollar fick man punga ut för 1 minuts reklam.. Ingen tvekan om att det här är landet med stålarna iallafall!

För mig var det den första amerikanska fotbollsmatch jag sett och jag tror att jag valde helt rätt tillfälle till att göra debut inom AF-världen! När det blev jämnare på slutet var det faktiskt riktigt spännande att kolla, och det ska bli kul att gå och kolla på någon match live i sommar om tillfälle ges! Fast då hejar jag nog på Dallas Cowboys!

Green Bay Packers vs....


...Pittsburgh Steelers!


Pojkarna hade laddat upp med lite vimplar, flaggor och bollar på väggen!


Vi åt en typiskt amerikansk footballs-middag i form av Chicken Chili och Cheese n' Chips!


TOUCHDOWN GREEN BAY!!!


Yaaaay, "mitt lag" för kvällen vann och hjälten Aaron Rodgers får lyfta bucklan!



Nästa gång jag går och kollar på något sportevenemang blir nu på söndag då jag ska gå och kolla på NHL och Dallas Stars! Ska bli grymt!


Ha en trevlig kväll ni där hemma!
X

Saturday Night Live


Oj oj, nu ligger jag efter här med bloggandet!
Har hänt lite grejer sedan jag sist bloggade och jag hade ju tänkt att skriva ett inlägg eller två i helgen men det blev inte så.

Vi börjar med lördagen:

Jag åkte till Sara och vi började laga lite mat där. Potatisgratäng och kycklingfilé med bea-sås. Det var sååå gott att äntligen få riktig hemlagad mat då jag oftast lagar något snabbt åt pojkarna och sen äter jag typ yoghurt med flingor själv. Så det var riktigt uppskattat!
Sen fixade vi i ordning oss och började bege oss in mot Downtown. Vi mötte upp en Holländsk kille, som Sara "kände", på vägen som hängde med oss under kvällen.
Därefter åkte vi runt och letade parkering ett bra tag med tanke på att hela Dallas och många fler var ute på stan. Tullslut fick vi tag på en parkering och vi började leta upp ett ställe att gå till. Vi hamnade på Plush vilket var ganska dött till en början men sen när folket började ramla in blev det helt okej. Kan ju verkligen säga att det är stor skillnad på klubbarna här om man jämför med de som är hemma. Kan väl bero på att amerikanerna är speciella de också.. DJ:n var iallafall grym!! Grym musik och grymma remixer bjöd han på! Grymt...!

En hel del kändisar hade tagit sig hit till Dallas i helgen för att vara här och parta och kolla på Super Bowl som detta år hölls här i Dallas. Vi stötte på Jonas Brothers (...) och Dane Cook under lördagskvällen. P Diddy hade ett party som skulle gå på $25000..... Kände att det var några kronor för mycket denna gång så jag skippade det partyt..

Fix hos Sara
 

Ready to go


At Plush


Dancefloooor


Dane Cook som gapar och den grymma DJ:n




Lägger upp ett separat inlägg om söndagen och Super Bowl!

x

Svenskt vs. Amerikanskt


Fick ledig en stund mitt på dagen i all denna snöyra då pojkarna gick över till grannarna och lekte. Är ju van att ha fredagarna lediga från 9-14 så det var skönt eftersom att vi varit hemma nästan hela veckan från skolan.

Jag pälsade på mig mina "vinterkläder" och åkte iväg en sväng..


Åkte på IKEA!


Kom hem med dessa saker därifrån och gick runt och log för mig själv när jag såg alla svenska saker! Det var så skönt att se något man kände igen och det fick en att känna sig som hemma. Att så lite kan göra så mycket. Älskar att det fanns Gene's tunnbröd där, fick en att känna sig ännu mer hemma.



Nu laddar vi inför Superbowl-helgen här i Dallas. Dock kommer jag inte att gå på själva matchen då en biljett går på $2500... Vill du se matchen på storbildsskärm ute på parkeringen får du punga ut med $200 = 1400 kr. Helt sjukt men ska det vara så ska det vara. Det är i alla fall roligt att det händer här i stan så att man kan åka in och kolla på stan lite, lär vara sjukt mycket folk!


Ha en trevlig kväll ni där hemma!
X

!???!?!?!!!!!!?!


Vaknade upp till den HÄR synen imorse!
Kollade ut genom fönstret för att kolla vädret som jag alltid gör, och idag undrade jag om jag inte låg kvar i sängen när jag knappt såg min bil stå ute på vägen pga all snö..
Hjälp! I lördags hade vi svenskt sommarväder här och nu är det svensk vinter. Helt galet!
Tydligen ska det vara det värsta snöoväder på en herrans många år och självklart tajmar jag in det året!
Dock ska det bli +6 imorgon så vädret skiftas fort här, kan bli sommarväder till veckan ändå. :)

I said brrrr, it's cold out here


Här vänder vindarna, bokstavligen talat, fort kan jag ju minst sagt säga!
I helgen berättade jag ju om det fina vädret vi hade och att sommaren hade kommit hit, redan i Januari!
Nu är det dock ny månad och tydligen helt nytt väder. Dallas drabbades igår av någon form av regnstorm och i natt hade det fryst på och skapat en tjock ishinna på vägarna samt även orsakat lite snöstorm..
Verkligen från den ena dagen till den andra och ska jag vara ärlig längtar jag tillbaka till helgen som var!
I like the Sunny Texas more!

I alla fall så har pojkarna varit hemma från skolan idag och föräldrarna har jobbat hemifrån vilket enligt mig ibland kan vara lite jobbigt. Det känns som att man har mer press på sig att vara "den perfekta Au Pairen" och att man har ögonen på sig hela tiden, även om jag vet att mina värdföräldrar inte är så. Skolorna är även stängda imorgon så pojkarna kommer vara hemma hela dagen. Det kommer bli en lång dag, med tanke på att jag är van att vara ledig mellan 9-14 på onsdagar.. Men allt går bara man vill var det någon klok person som sa till mig en gång!

Möttes av den här synen när jag öppnade dörren idag..



Nu blir det sängen, har varit en lååång dag idag och som sagt, imorgon väntar en ny!
Längtar till helgen då jag är ledig och har lite planer på gång.
Bokade även min biljett till Robyn för en stund sen så den 18 Februari kommer jag få höra lite Svenskt, yay!


XXX

New month, new start


Jag har verkligen hamnat i en fantastisk värdfamilj, vill bara börja med att säga det. Fastän det går upp och ner för mig, gör det så mycket lättare att veta att man hamnat i en bra familj som ställer upp för en!

Igår var vi på gymmet där familjen är medlemmar och vi skrev även in mig i samma veva! Så snälla som de är fick jag mitt medlemskap av dem. Tack tack tack sa jag och nu är det bara dags för mig att komma igång med träningen. Jag ogillar ju inte mat så jag behöver komma i form nu..
Var på Zumba idag och det var roligt, men jag gillar mer att känna att jag verkligen jobbat arlset av mig. Ska bli spännande nu framöver att se hur det går!

Då kör vi!!


Har köpt lite nya träningskläder så att det kanske blir roligare..



Har även fått ännu fler roliga nyheter nu i veckan som gick!
BÅDE Johanna, som jag träffade i Stamford på Au Pair-skolan, och mamma kommer hit till mig nu i vår!!
Johanna kommer redan i slutet på Februari och mamma kommer i slutet på April.
Det ska bli sååååå roligt att få träffa några man känner och tycker om så mycket så det känns verkligen bra att ha något att se framemot! Hoppas att resterande delen av min familj kan komma och hälsa på under året och att några kompisar kan ta sig hit.

Johanna kommer 25 Februari!


Min fina mamma kommer i slutet på April!



Nu ska jag laga lite mat åt pojkarna, sen när jag slutat ska jag iväg på gymmet igen.. Glömde mitt kort där idag så då kan jag lika gärna träna lite då jag ändå måste hämta kortet! Sov gott ni där hemma!


X

Johanna Persson

Courage Faith Strenght Hope Love

RSS 2.0