Sockersug vs. Johanna = 1-0

Yes, ni såg rätt. Det är Justin Bieber på mitt linne på bilden nedanför. Visst är han söt?! Helt bedårande...
Har en liten hemlig crush på honom...

Nääe, jag försöker verkligen sluta med allt vad heter sötsaker och snacks nuförtiden men har man ett sötsug från hell, som jag har, är det inte lätt alltså. Försöker med att äta en frukt eller en grönsak istället när suget kryper sig på som värst, men det är ju psykiskt och det funkar inte när man vet att det finns något "godare" (=något med mer socker i) i skafferiet som är fyllt med enbart snabba kolhydrater, så då går man ju och kikar där istället. Fan. Nu är jag psyksjuk också. Eller alkoholist fast för sötsaker istället. Rehab? Okej, 4 månader har jag på mig att styra upp det här och eftersom att jag nu i princip provat alla äckliga godissorter och snacks i det här landet tycker man ju att det räcker. Nu får det vara nog. Ja, nu har jag bestämt mig. Snälla Gud, ge mig styrka till att tappa detta förbannade sötsug. Amen.


Wish me luck..
X

...

Är det inte det ena är det det andra

Nu börjar jag nästan undra vad det är för otur jag åkt på. Kanske sagt för många gånger att "nämen, jag blir aldrig sjuk" och glömt säga peppar, peppar efteråt eller något, för nu börjar jag nästan undra..

Såret där bak har nu läkt ihop väldigt fint (...) iallafall och det ömmar bara ytterst lite när jag sitter på ett visst sätt, men annars är det bra.

Denna vecka har jag dock både skurit mig i tummen, slagit i benet hårt i en av fotstöden på crosstrainern (fail av mig) och imorse brände jag mig på jävla pannkakshällen så att lill- och ringfingret på ena handen ömmar. Det är ju lite komiskt också..

Idag jobbar jag nu lite på förmiddagen, eller vi kollar en urdålig film som heter Dinotopia från 2002, ni vet han som är med i Prison Break, Wentworth Miller, är med och jag skäms, så dålig är den. Därför sitter jag med datorn i knäet samtidigt.

Om en dryg timme ska vi ner till Downtown, lunch på Hard Rock Café och sen på shopping till Galleria! 

Hoppas ni har en fin dag, vi förväntas att få +39 grader idag så allt är i sin ordning. Nästa vecka ska temperaturen dock börja sjunka lite, vågar jag säga att jag längtar? ;)
X

It's a perfect world if you go all the way

Då var snart halva veckan avklarade och jag kan verkligen leva med det här schemat. Idag var jag på spinning och ni som har följt bloggen vet vad jag tycker om det.. Plågsamt skulle jag kalla det, men ack så skönt när det väl är gjort. Tror det är en av den bästa känslan alltså. Känslan efter att man tagit ut max av det man orkar under ett träningspass, det klår mycket.

Samtidigt som halva veckan har gått, har även halva tiden, och lite mer därtill, gått utav mitt Au Pair-år. Jag har nu drygt 4 månader kvar att avverka och jag trivs, samtidigt som att jag känner att jag vill göra något annat. Jag vet att 4 månader kommer flyga iväg, dels för att dagarna inte känns lika långa när barnen är i skolan, och dels för att jag kommer att börja plugga i September vilket kommer göra att dagarna flyger iväg. Jag gillar det samtidigt som att jag trivs med livet i det stora hela här i USA. Jag behöver inte betala några räkningar, lån, mat (förutom när jag äter ute) eller dylikt vilket gör att alla pengar jag tjänar går rätt ner i fickan. Det är inte mycket men man klarar sig mer än väl på det.

4 månader kvar då alltså. Under mitt första halvår reste jag bl.a. till New York, Minnesota, Chicago, Los Angeles och gjorde en roadtrip till Arkansas/Oklahoma. Jag är superglad att jag gjort alla dessa resor och eftersom att det är så lätt att resa runt i USA på mitt visum, försöker jag passa på att göra det så gott det går.

Nu smyger hösten på, vilket inte känns temperaturmässigt här borta, men det känns skönt att får börja planera lite vad som komma skall. Förmodligen kommer min bror och hans fästmö Nicole och hälsar på mig i mitten av Oktober då min värdfamilj samtidigt åker till Minnesota. De kommer nog bara hit någon dag och sen åker vi, förhoppningsvis, till Las Vegas eller någon annan destination. Min dröm har, ända sen jag såg filmen Thelma & Louise, varit att får se Grand Canyon och det är fortfarande min dröm. Så får jag välja en resa till jag har möjlighet att göra, då blir det Las Vegas och Grand Canyon i samma veva.

Vi har funderat på att åka till Texas huvudstad Austin, Evelinn, Matilda & jag någon gång i September, men vi får se hur det blir. Det skulle vara roligt att få komma iväg på en weekendtrip bara för omväxlingsskull. Austin ska vara väldigt fint också!

I November är det Thanksgiving och kommer inte min far under den veckan, så åker jag nog upp till Johanna och hälsar på i Ohio. Eftersom att våra scheman inte alltid går ihop, är det svårt att åka iväg längre än på helgen, speciellt när man inte har många dagar kvar att ta ut semester på, så det är nog min sista chans att hälsa på henne i kylan, annars kommer vi ses igen i Januari.

I December är inga planer skrivna och jag tror inte att jag kommer hinna med så mycket mer än det där resten av 2011. Sjukt att jag snart har varit här i 1 år. Sjukt att det snart är 2012. Det här året kommer jag minnas för resten av mitt liv. Saknar er där hemma och jag får ofta höra att jag inte missat något som händer hemma, allt är sig likt osv osv, men det blir ju vad man gör det till också. Jag har det jättebra här borta, trots att jag inte alltid trivs, varken på jobbet eller i huset, men jag försöker göra det till det bästa som går. Gör det ni där hemma också så ska jag komma hem med en helt annan inställning än vad jag hade innan vi åkte iväg till Asien. Då ville jag inte annat än ifrån Ö-vik, helst så långt som möjligt, för att "det inte hände nånting". Därför drog jag och Emelie till Asien, gör det ni också om ni är uttråkade, ;)

Nu ska jag åka iväg och hämta lillen! I nästa inlägg, kanske imorgon, vem vet, ska jag berätta om planerna för Januari månad, vilken är min sista i USA.
X

Jag gillar denna vardag


Har haft en bra dag och är nu helt slut i huvudet. Är inte van att kliva upp strax före 7 am då pojkarna låtit mig sova ut under sommaren, till tidigast 07.30 iallafall. Vissa dagar sov dom ända till 9 am.
Nu är det andra bullar och jag kan ju egentligen bara gå och lägga mig igen då jag skjutsat dom till skolan, men då försöker jag ju ta vara på min lediga tid... Hehe
Idag tog jag det bara lugnt på förmiddagen och åkte till gymmet för Zumba vid tolv-snåret. Sedan hem och duscha, köpte med mig en jättegod sallad från ett ställe och avnjöt den till ett avsnitt av One tree hill. Sedan hämtade jag upp lillen och han var på bra humör. En halvtimme senare var det dags att hämta storebror och efter det ställde jag mig och gjorde hemgjorda chicken nuggets. Det var väldigt populärt!
"Great cooking" fick jag till och med höra!
När jag slutat jobba följde jag med Sverige till deras gym och jag sprang 3 miles. Skönt. Behöver verkligen komma igång med konditionen och löpningen så man får upp flåset och samtidigt bränner lite fläsk.

Nu blir det sängen och imorgon (ja, eller en annan dag) kommer lite sneakpeak på mina kommande resor för den resterande tiden av mitt amerikanska år!
X

Here's my dilemma


HA! Vad var det jag sa... 2-4 arbetsdagar, ja. Håller mitt ord.
Nä, ska helt seriös bli bättre på att blogga, för er och för min egen skull. När man har ett fiskminne som jag är det bäst att skriva upp saker så fort man gjort dem istället för att luddigt försöka sno ihop en story flera veckor/månader senare. Nu kommer jag ha lite mer tid över för att kunna uppdatera då mina kära värdbarn går i skolan från 8.30-14-45. Så där emellan är jag fri som en fågel. Blev även puss-attackerad av min 5-åriga kille idag vilket var supermysigt då han på senare tid börjat bli lite macho och inte är alltför förtjust i tjejer. Vänta bara om en sisådär 10 år så ska vi se om han ändrat syn på tjejer....

Men ja, jag förstår väl att ni är nyfikna på varför jag var hos doktorn hela förra veckan. Japp, mån-fre var jag där. Nästan så att jag kunde ansöka om jobb där för tjenis blev jag med nästan hela arbetslaget där. Varning för obehagligt (och lååååångt) inlägg för det är inte sådär jättefräscht, men väldigt vanligt så ta det som en varning också om ni skulle få en.... se nedan!

Iallafall, det hela började lördagen den 6e Augusti, alltså lördag för lite drygt 2 veckor sedan, då Johanna var här och jag drog med henne på mitt favvopass på gymmet. När vi skulle göra sit-ups blev det obekvämt för mig när jag satt ner och det kändes ungefär som att jag hade slagit i svanskotan på något vänster. Kunde inte minnas att jag hade gjort det men tänkte inte så mycket mer på det.

Senare kände jag att det var en liten knöl bak vid svanskotan och veckan därpå blev den där knölen bara större och större.. och större. Hjälp kände jag, men blundade lite för att ens fundera på att gå till doktorn. Vad fan, en liten knöl går väl bort.
Det gjorde den inte vill jag passa på att meddela.
Jag som aldrig varit hos doktorn mer än för någon hälsokoll hit och dit, kände lite panik över att gå till fabror doktor och speciellt när man sitter här på andra sidan jordklotet och undrar vad i hela friden man ska göra. Och min första tanke var: Undra vad det här kalaset kommer att gå på? Täcker min försäkring detta?
Pengar före hälsan var det ja. Det kunde ju som sagt gå över också...

På söndagen veckan efter, den 14e, var jag på poolparty med min Au Pair-grupp och jag var tvungen att fråga min LCC vad jag ska göra och vart jag ska gå, för vid det här laget kunde jag knappt sitta ner och att ligga på rygg var en omöjlighet. Att sätta sig i bilen var förjävligt det också.
Iallafall så berättade jag för min LCC vad som hade hänt och hon förstod precis vad det var för att hon hade själv varit med om det. Vad är oddsen liksom? Hon sa att det gjorde fruktansvärt ont och frågade mig:
"Yes, and it hurts when you sit down? But it's even worse when you stand up again?"
Och jag som hade börjat få tårar i ögonen vid det här laget, när jag insåg att jag var tvungen att gå till doktorn, svarade:
"Mhmm, I can't even lay down on my back..."

Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå på bio, jag och mina vapendragare, och inte förrän biljetterna var köpta, insåg jag att det kanske inte var så ultimat att sitta i en biosalong i 2 timmar och njuta av en film när man knappt kan sitta ner för att det gör så jävla ont. Kan meddela er att det var bland mina längsta 2 timmar någonsin. Säger bara tack till James Franco, som hade huvudrollen, så jag fick se lite ögongodis under filmen för annars hade jag nog gått där ifrån.
När jag kom hem märker jag att min "lilla" (storleken av en golfboll ungefär) knöl hade börjat vara (som i vätska) och ömmade bara mer och mer.

Jävlar också. Ringer till doktorn dagen efter och bokar tid på en typ av vårdcentral och drar mig bara mer och mer för att åka dit. Kommer dit och de ropar upp mitt namn och jag fick följa med en supergullig sköterska som tog tempen och kollade vikt/längd på mig innan vi gick in till ett annat rum där hon ställde några frågor och kollade blodtrycket.
Var såååå nära på att börja lipa när hon frågade hur jag mådde för hon sa det på ett sådant sätt som att hon tyckte synd om mig och sånt klarar jag inte av. Då bryter jag ihop.

Klarade mig till båren iallafall.. Där blandades gråt med skratt då det gjorde så jävla ont samtidigt som jag försökte tänka på annat och kom fram till att hela situationen var väldigt märklig. Visste som inte om jag skulle skratta eller gråta så jag drog till med båda.

Ja, fick lägga mig på mage på en bår och en kvinnlig doktor kom fram och även hon var väldigt gullig och trevlig. Hon kikade på min knöl och visste direkt vad som behövde göras. Det kändes ju bra. För en jävligt kort stund då hon började med att ta fram en hel bunt med saxar och knivar och sprutor och allt vad det var och det bara klingade när hon droppade ner sina verktyg på ett litet bord bredvid båren. Åh, vad lugn och trygg jag kände mig.

Hon började med att bedöva och informerade mig om att det kommer vara den värsta biten och jo tack, det kan jag hålla med om. För det var inte bara 1 spruta hon körde rätt in i knölen utan hon drog till med 5 sprutor och jag kan ärligt säga att jag inte är spruträdd men efter det här kommer jag fan inte frivilligt ta någon spruta. Sen började hon trycka ut all var som var inne i knölen och eftersom att det redan var infekterat gjorde det extra ont. Såklart. När hon hade fått ut det mesta av varet tryckte on ner en remsa som var läkande och gjorde så att det inte skulle komma in bakterier och skit i såret. Sen fick jag ett stort plåster därpå och det kändes helt ok. Fick betala $346 innan jag gick därifrån och fick sedan åka till apoteket och köpa antibiotika samt värktabletter för $30. Värktabletterna var hemska och jag mådde skitdåligt när jag åt dem. Har inte haft någon riktig smärta sedan ingreppet vilket är väldigt skönt. Sedan fick jag komma tillbaka tis-fre och ta ut en liten bit av remsan varje gång eftersom att det var kvar var där inne, kunde dom inte ta ut hela på en gång. På onsdagen säger doktorn att det inte var Pilonidal Sinus (se nedan) utan något annat vilket tydligen var positivt, han pratade så fort så jag hängde inte riktigt med, men det skulle vara bra iallafall. Dock fick jag en ny antibiotika så jag fick åka på apoteket igen och lägga ut för mer medicin. I fredags blev jag iallafall kvitt remsan och behöver inte gå tillbaka dit igen förutsatt att ingenting händer. Kommer sakna stället......

Här nedan ser ni vad dom trodde att det var först, men tydligen hade det varit något annat som gjorde att det blev en infektion där bak och det kan till exempel uppstå om man svettas mycket eller om man använder maskiner på gymmet där andra varit och svettats så att det blir en infektion. Det var visst vanligt nu under sommaren att få det också. Så det var inget hår som hade växt in, men jag står numera lutad åt sidan när jag duschar håret om ni är med mig....

What is a pilonidal sinus?

A pilonidal sinus is a problem in the natal cleft (area just above the buttocks). 

Loose hairs fall off the neck or back and collect in the natal cleft, causing small holes to form in the skin or getting into existing holes.
As the hairs carry bacteria, the holes can become infected. This causes an abscess to form or a discharge that is released through a tunnel (sinus) out onto the skin (see figure 1).

 



Hoppas ni njöt av min lilla story och nu skrattar jag åt det för att det var så himla märkligt, men det var alltifrån roligt när jag väl fick gå till doktorn. Min försäkring täcker hela detta så att jag kommer få tillbaka pengarna, men var ändå tvungen att lägga ut $400 bara sådär liksom. Tur man är rik då då med denna lön!
Hoppas ni är friska och krya där hemma så kommer ett nytt inlägg imorgon om mina planer för min resemånad i Januari! Snart är jag hemma igen.
X

Stammis på sjukan nu också

Okej, har insett att när jag nämt ordet "imorgon" här på bloggen, har jag nog snarare menat i övermorgon eller dagen efter det. Så när jag säger att jag kommer skriva imorgon och berätta vad som ev. hänt, så kan det ta 2-4 arbetsdagar innan inlägget kommer upp på bloggen. Som med ett paket ungefär. Det ska komma imorgon, men det fastnar någonstans på vägen och sen kommer det några dagar senare. Är ni med mig?

Så imorgonkväll, vilket blir fredagmorgon för er, ska jag nog ha snott ihop ett inlägg om varför jag åker till doktorn för fjärde dagen i rad imorgon! Det är då förhoppningsvis sista gången jag är där, trots att de är väldigt trevliga där. Idag när jag klev innanför dörren sa tjejen i receptionen:
"Hi, Johanna! I'll let them know you're here. Go ahead and sit down."

Okeeeeeej? Nu blir man helt plötsligt igenkänd också. Kul. Riktigt kul. Ska berätta för er varför jag varit på sjukan så kanske ni tycker att det låter kul, ja. Men det har det inte varit. Fan den värsta smärtan jag varit med om.. Pappa kommer skratta åt mig nu, "för det är ju inte lätt att vara rädd för sprutor". Det är jag inte ens, men jag skiter i att mina päron inte tycker synd om mig så värst mycket, "huvudsaken är väl att du fick hjälp iallafall." Mmm. En väldans tur, mamma.
Nä, ska sluta gnälla nu för det är ju faktiskt tur att jag blivit bra. Jag har en skyddsängel som vakar över mig.

Fortsättning följer imorgon.. (kan ta upp emot 2-4 arbetsdagar som sagt) 
Nu ska jag sova och sen vakna upp och inleda nästsista dagen på sommarlovet! #lycka  
X

Doctor Jones, Jones, calling Doctor Jones


Käkar antibiotika och painkillers så ögonen står i kors och jag känner mig spyfärdig.
Haft en fantastisk dag med andra ord.

Har inte gått och lagt mig så här tidigt sen jag kom hit så förhoppningsvis kan jag få vara utvilad imorgon om jag går och lägger mig nu. 8.50 pm.
Återkommer med mer info ang. varför jag knaprar piller imorgon men nu släcker jag ner för dagen.

X

Sverige, Sverige

Igår var jag som sagt och träffade en Tysk Au Pair som nyss kommit hit och är i min Au Pair-grupp och vi träffades på gallerian och tog en kaffe. Bara en stund senare kom det 3 till Au Pairer från Brasilien och Tyskland och den tyska Au Pairen säger, när hon fick höra att jag var ifrån Sverige, att det bor en svensk Au Pair i Plano som nyss kommit hit.

Fick hennes namn och efter lite research hittade jag henne och hon bor visst bara 15-20 minuter ifrån mig. Sen kommer det även en till svensk tjej till veckan som bor ungefär 25 min ifrån och jag hittade ännu en svensk som visst bor nedanför Dallas. Sjukt att det helt plötsligt är så många svenska Au Pairer här nu! Kul!
 


X

Go' morron go' morron!

Njae, blev väckt av en ostämd (läs: fruktansvärt ostämd) gitarr då 12-åringen fick för sig att riva av ett gitarrsolo i form av rock-musik eller dylikt..


Idag regnar det här i Dallas! Det har inte regnat här sedan i slutet på Maj om jag inte minns fel, så det behövs verkligen. Nu behöver man iallafall inte få dåligt samvete för att man sitter inne en solig dag. Knepigt det där!

Iallafall så hade vi, i torsdags, haft 39 dagar med så varmt som 100 F (nästan 38 grader celcius, men det har varit allfrån 100-110) och siktade på att slå värmerekordet från 1980 som är 40 dagar, men vad händer? Jo, det blir mulet dag 40 och vi är EN jäkla dag ifrån att slå rekord. Vad är det liksom? Här har man plågats av den där värmen så länge, också får man inte ens slå rekord. Dåligt..

Idag ska jag träffa en ny Au Pair i mitt område och i min grupp som kom hit tidigare i veckan så vi ska ta en fika och kolla läget lite!

Hoppas ni har en bra dag där hemma!
X

Good news


Fick precis veta att jag kanske får besök hit i Oktober och att jag kanske får åka till Las Vegas och Grand Canyon då! Hoppas hoppas hoppas!

X

Los Angeles

Okej, ber om ursäkt för att det dröjt så länge med bilderna från Los Angeles, men det tog typ 3 timmar att ladda upp alla bilder, så det var inte bara...
Här kommer iallafall ett litet utplock från det bästa!

Vi började med att åka till Santa Monica Beach första kvällen!



Stranden och havet  <3


Fick agera livvakt ett tag där.. Baywatch nästa?!


Fina Johanna!


Perfekt strand för mig ju!




Vi hade en underbar kväll!

På söndagen åkte vi till Universal Studios!


Fick gå på röda mattan..


De spelade in ett avsnitt av Desperate Housewives på Wisteria Lane!




Från Fast & the Furious!

Wisteria Laneeeee. Fin bil'n!





Jag och min Paul!

Vann en Oscar! Tack mamma och pappa för att ni röstat..


Var på en grym Vattenshow!


Skådisarna..

Efter Universal strosade vi runt lite i Universal City innan vi drog till...

..Walk of fame!

Hollywood Blvd

På måndagen, vilket även var min 21:a födelsedag, åkte vi på en busstur runt hela LA!
Startade vid Hollywood Bowl som är en sorts utearena för konserter, musikaler, event osv.

Vidare till Chinese Theatre

Harry Potter!

Ser ni inte hur bra min och Brad Pitts händer passar? Har alltid vetat det..


Sen åkte vi vidare till Beverly Hills och de rikare områdena..

Pose vid Rodeo Drive


De spelade även in en film när vi var där, dock okänt vilken!

Lunchade på Farmers Market

Köpte en drink dagen till ära!


Hittade en fin karta

Sen närmade vi oss skylten..

På kvällen drog vi upp till Griffith Observatory som är en utsiktsplats


Nä, vi satt inte uppe på bokstäverna, men vi fick se skylten iallafall, nöjda och glada åkte vi vidare till..

..Hollywood och åt en fantastisk födelsedagsmiddag med drinkar och liveband och hela köret!
Jag hade en jättefin födelsedag!


Sista dagen packade vi ihop våra saker och åkte ner till Venice Beach! Fick lite Thailandskänsla där nere!


Johanna höll på drunkna så hon blev räddad av den här Baywatch-livräddarn!

Livet!

Glasspaus

Hittade hem till Venice Muscle Beach!

Marina Del Rey


Ville väldigt gärna hoppa i

Avslutade vår California-vistelse med en god lunch på en restaurang precis vid stranden med utsikt ut mot vattnet. Njöt av livet där vill jag lova! Hade allt som allt en fantastisk resa med Johanna och får ni möjlighet att åka dit, gör det!


Love
X

Lazyyyyyyyyyyy

Okej, ikväll ska jag lägga upp bilderna från LA... Har en massa fina bilder på beachen och walk of fame och skylten och mera beach och mera stjärnor och massa posande och bara en massa bilder helt enkelt. Tänkte ju att det kan vara roligt för er att få se också.

Idag har det varit mulet litegrann på förmiddagen och vi firade! Vi har inte haft mulet här i Dallas på typ över 2 månader, alltså inte EN enda mulen dag. Från 35-43 grader 2 månader i sträck tär på krafterna vill jag lova. Vill ju egentligen inte klaga, men återigen, hade jag kunnat skicka iväg 40 grader till er hade jag gjort det på studs! Dessutom är det typ 50 grader i min bil när den stått ute hela dagen och då vill man bara dö när man öppnar dörren och fläkten blåser varmluft rakt upp i fejjan på en.. Jo tack, värme i all sin ära, men lagom är bäst va?

Har förresten gjort bort 7 månader i USA vilket resulterar i 5 kvar. Eller typ 5½ kanske. Måste ju få lite semester innan man åker hem till verkligheten och kylan, ja, i Januari kommer jag säkerligen klaga på att det är för kallt och att jag vill tillbaka till värmen, men just nu känns det inte så. Det ska bli mysigt med höst och riktig vinter, trots att den är alldeles för lång, men jag får ju bara ungefär 2 månaders svensk vinter så jag ska nog överleva. Iallafall blir det Florida i 1-2 veckor innan jag äntrar svensk mark igen och innan dess ska jag försöka få in någon/några resor i schemat.
Har fått ett alternativ att följa med värdfamiljen till Minnesota igen i mitten på Oktober, alternativt åka någonstans på semester, men kruxet är det att mina närmsta vänner har besök just den tiden så jag försöker leta andra alternativ. Grand Canyon är verkligen något som jag ska se så antingen åker jag själv på en tripp. Kan bli spännande, men det känns ju inte som att man vill till Vegas själv... Har någon där hemma ledigt 13-16 oktober och vill till Las Vegas, call me! ;) Så bjuder jag på boende i Dallas veckan innan eller efter. Deal?!
Annars kan jag ta semester under Thanksgiving i slutet på November, men samtidigt känns det som att man vill vara hemma med familjen och fira det på riktigt amerikanskt vis.
Vi får se helt enkelt, men kan jag lösa Vegas/Canyon-resan kan jag åka hem härifrån fulländad resmässigt, med tanke på hur lite sammanhängande ledighet jag haft under detta år. Sen sitter det ju i pengar också men det är tur att jag tjänar storkovan i det här jobbet så det är ju egentligen inga problem.. Hehe..


Okej, nu blir det zumba och sen ska jag hem och lägga in Los Angeles-bilderna!
X


Svider i Sverige-hjärtat

Ligger på soffan och surfar runt lite på nätet, orkar inte ta mig för något annat just nu!
Pojkarna är på camp och jag ska åka och hämta dom om ett par minuter.
Strålande sol idag igen. Man är garanterad soldagar här Dallas nuförtiden och kommer väl vara det ett bra tag till. Det svider till i Sverige-hjärtat när man inte är ute då det är soligt, men det är sådär jätteskönt att vara ute i +40 grader speciellt länge. Svettas ju sönder..
Så jag skäms lite att säga att jag ligger inomhus en solig dag, men hade jag kunnat hade jag skickat värme och sol till er där hemma. Lovar. Får man säga att man längtar till hösten?

Ikväll lovar jag bilder från Los Angeles. Har bara 600 bilder att välja mellan så det tar en förjävla tid. Kommer inte att lägga upp 600 bilder direkt, men några ska ni allt få se. Ja, och skylten är självfallet med.


Puss & Kram
X

Johanna Persson

Courage Faith Strenght Hope Love

RSS 2.0