Utmaning!


Utmaningar gillar vi, oavsett vad det handlar om, svåra som lätta, så nu ska jag ta mig an en bloggutmaning.

Jag har blivit utmanad av Sofia, tidigare nämnd här i bloggen, som är en fantastisk tjej från goa, glada Göteborg och flyttade upp till Norrland för att spela innebandy. Det var nämligen så vi lärde känna varandra, på innebandyplanen och senast var vi inbitna backpartners!

Varför började du blogga:
Jag började blogga innan jag påbörjade mitt år som Au Pair, dels för att uppdatera er där hemma om vad som händer i mitt liv på andra sidan pölen, och för min egen del, då det blir lite som en dagbok att blogga. Det kommer bli spännande att ha kvar bloggen och gå tillbaka i arkivet när jag kommer hem och läsa om allt jag varit med om.

Vilka bloggar följer du:
Sofia, Tyra Sjöstedt, Petra Tungården, Katrin Zytomierska, Lindas Sminkblogg, Blondinbella, Angelica, Nina Wernbloom, Magdalena Graaf, Johanna, Evelinn, Helena.. Tror det var alla som jag läser regelbundet, annars hamnar jag ofta in på andra bloggar, men som jag oftast bara läser någon gång eller med längre mellanrum.

Favoritfärg:
Glitter! Har fått en ny favorit"färg" och det är nämligen glitter.. Väldigt konstigt då jag inte alls gillat det förut, men nu, speciellt på nagellack, vill jag att det ska glittra en massa. Ju mer, desto bättre! Annars är rosa i de flesta nyanser fint, "korall" & svart.

Favoritfilm:
Okej, jag har fler än en vill jag lova..
Titanic, The Notebook, Bridesmaids, Thelma&Louise (otippat), Crazy Stupid Love, A walk to remember, The last song., m.fl. Är en sucker för drama!  

Vilka länder drömmer du om att besöka?

Australien, Spanien, Kanarieöarna, Grekland, England och Bahamas.

Dessa bloggare får utmaningen av mig:
Evelinn & Johanna

Pics/Photos/Memories/Treasures

Fann visst några bilder som redan var uppladdade här i arkivet, så får ni lite smakprov på vad som hände förra helgen!

Förberedelser inför utgång

Fick för oss att prova på "planking" men insåg dagen efter att vi gjort fel..

Blackfin och deras "goda" shots..


Dagen efter...

Rollerskating

Matilda visade på några äkta disco-moves, Evelinn ser dock skeptisk ut...

Såhär roligt har vi aaaaalltid tillsammans!



Imorgon ska ni få se vad jag har fått för en utmaning...
X

I hate mondays


Tänkte skriva om måndagsångest, men den infinner sig inte hos mig för tillfället, så jag skiter i att analysera så fruktansvärt mycket och fundera kring varför det är så. Det bara är så och för det är jag väldigt glad!

Till något roligare. Bokade flyg till Las Vegas idag så jag möter upp min kära storebror och finaste Nicole där den 13:e Oktober! I'm going to Vegas, baby! Det blir även en dagstur till Grand Canyon och jag börjar nästan gråta, så mycket längtar jag tills det.
Zappade runt på tv:n i fredags och av en slump började en film precis när jag stannade vid en viss kanal. Gissa vilken film? Jo, Thelma&Louise såklart och det måste ju bara vara meningen att jag ska åka till GC! Jihuuu!

Helgen som var jobbade ju jag som sagt i fredags och en stund på lördagsförmiddagen. Sedan åkte vi och shoppade på Willow Bend som är en galleria vi nyss funnit. Mycket bra, och H&M kommer dit till hösten. Just ja, det var visst höst nu, men det känns som att det lika gärna skulle kunna vara början på Juli för tillfället. Så, H&M kommer väl kanske till vintern då, med svenska mått mätt. Har fortfarande inte varit på det som öppnade på Northpark i somras...

På lördagskvällen lagade vi tacos och fixade i ordning oss för en kväll ute. Det började med en fruktansvärt äckligt stark drink som smakade sprit med lite mangojuice på RA, sedan vidare till Ringos för tequila, och resten är historia... Nästa helg tar vi igen för den uteslutna dansen i lördags!

Igår, söndag, började vi med tacos till frukost och sen slöade vi hela förmiddagen innan vi åkte iväg på bio klockan 2.50 pm. Bad Teacher såg vi och den var okej. Trodde den skulle vara bättre men nä.. Godkänd bara.

Ska bli bättre på att lägga upp mer bilder, för hur kul är det att läsa en blogg utan bilder? Nä, jag läser själv bloggar så jag vet. Nu blir det skärpning framöver!

Imorgon efter att pojkarna åkt till skolan ska jag på gymmet för ett No Limits-pass.. Det måste bli skärpning hos mig alltså.. Får nog sikta på beach 2012(13?) ändå för det här håller inte för tillfället..
Nu ska jag sova och ladda för sista dagarna av September 2011! Oktober kommer ta mig med storm...
X

Thursday

Veckorna bara flyger iväg, fortfarande, och nu är det redan torsdag!
Helg imorgon alltså vilket innebär jobb för mig. Mina värdföräldrar ska på konsert, Maroon 5/Train, och sedan stannar dem kvar i downtown tills lördagförmiddag, så jag jobbar natt i princip. Jag har ju den turen att iallafall få sova då jag jobbar natt, så det är helt okej. Funderar på att ta ut killarna på bio imorgonkväll och bara mysa.

Igår var jag på min andra spanskaklass och jag är fortfarande skeptiskt. Men jag ska härda mig igenom 30 timmar av denna kurs och förmodligen, om jag lärt mig något, tar jag mig an Spanska 2 innan jag åker hem igen.
Kul!

Hoppas ni haft en fin dag!
X

The Lone Star State


Här överdriver man inte. You go big or go home, helt enkelt.

Tack


Vill skriva ett personligt tack till en av mina trognaste läsare här på bloggen, som nästan varje inlägg även kommenterar och alltid är positiv och glad och får en på bra humör! Min fina vän och föredetta lagkamrat Soufi!
Gå in på hennes fantastiska blogg som handlar om alltifrån vardagen till party till plugg till inredning till matlagning och en massa mer!
http://soufih.blogg.se 
"Det är de små detaljerna som gör det"
X

Mystiskt illamående

Idag åkte jag på gymmet direkt efter att jag skjutsat den äldre grabben till skolan. Var på ett No Limits Circuit-pass och det var kul. Inte. Men skönt efteråt iallafall.
Sen åkte jag hem och duschade och sen iväg till Evelinn. När jag var påväg dit började jag känna mig lite snurrig i huvudet och kände att jag höll på att tappa känseln i högerhanden. Skumt.
När jag kom till Evelinn började jag må riktigt illa och huvudvärken blev bara värre. La mig ner på soffan och fick 2 ibuprofen, samtidigt som vi kollade på typ 5:e sässen av America's Next Top Model för femtioelfte gången.
Slumrade till ett par gånger och kände mig riktigt snurrig och när jag ställde mig upp var huvudvärken fortfarande kvar. Det blev bättre efter att jag somnat och efter det kunde jag få i mig något att äta.
Efter det åkte jag hem och då var det dags att hämta lillkillen, men då kände jag mig helt okej.
Huvudvärken har suttit i till och från hela dagen och jag kan inte riktigt ta på varför jag mått så dåligt idag. Det kan inte ha med att jag äter lite, för det gör jag absolut inte. Isåfall snarare för att jag äter för mycket och för dåligt? Kan det vara därför? Och nej, jag är inte gravid. Mår väldigt sällan dåligt, peppar peppar...!

Imorgon hoppas jag på att, nej vänta här nu, imorgon SKA jag vakna upp som en solstråle och redo för att fånga dagen! Känner mig glad på livet, trots att jag inte alltid trivs i situationen (läs: jobbet, huset. Ibland trivs jag ju väldigt mycket även där också, så det är inte alltid jag känner så) men jag insåg idag att jag bl.a. kommer sakna att köra min GTI på Preston och att stanna inom Target om man behöver något eller bara för att liksom. Och alla affärer och shopping och ja, you name it. Vad är nytt i Övik sen i Januari? Ge mig något att längta efter! 

Nu blir det bingen,
X

Helg, skola & hot


Då var man tillbaka i skolbänken igen. Min ena kurs som jag anmält mig till blev ju som sagt inställd, men jag hade en annan Spanska-kurs som började idag.
Det ska bli intressant att se hur denna kurs kommer utforma sig och om jag kommer lära mig något, vissa ord och fraser fanns kvar där uppe i hjärnkontoret iallafall men jag höll nästan på att somna och det var inte direkt någon fart i läraren så jag hoppas att det kan bli lite roligare på onsdag då kursen fortsätter.

Helgen spenderades som vanligt med mina finaste och vi var ut och dansade i lördags! Kom hem till Evelinn efter att vi alla konverserat på engelska med brittisk accent (fråga mig inte varför, blev tydligen lite för mycket ändå) i taxiresan vi fick betald hem av två trevliga killar och slocknade därefter i hennes king size någon gång in på småtimmarna. Hon har flyttat in i gästrummet för på fredag kommer den nya Au Pairen till hennes värdfamlij.. Morr.

Igår, söndag, sov vi ut och efter en sen frukost kom Evelinn på att hon hade Au Pair-möte så vi hängde alla med till Lewisville för lite rollerskating. Ni vet, sånt där man ser på tv där dom åker inlines med fyra hjul i en rundbana med en massa discolampor och partymusik. Efter det åkte vi hem, käkade kina-mat och kollade på Emmy Awards. Jag älskar helgerna här borta och vill inte byta ut dom mot någonting! Fastän vi inte alltid gör något speciellt utan ibland bara slöar eller kollar på film, så spelar det ingen roll så länge jag får umgås med mina vänner.

Nu håller Internet, eller förmodligen min dator (fläkten går på högvarv nonstop), på att lägga ner livet, och det borde jag också göra, inte lägga ner livet alltså, men lägga ner för dagen iallafall och komma i säng i tid för en gångs skull. Så mamma och pappa, om ni inte hör från mig på länge får ni ju köpa en ny dator åt mig om ni för den delen VILL höra av mig innan jag åker hem till Sverige. Deal? (Försöker på mig ett hot här, men vettetusan om det funkar så bra, de tycker nog bara att det är skönt att slippa höra om mitt glammiga liv här borta) Lol omg lmao wtf........nu är jag trött.

God natt ni fina.
X

Senaste inköpen


Levi's

Sandaler, sjal & poncho

Mina nya älsklingar

Shoes <3



Nu ska vi ut på byn! Sov gott där hemma!
X

Ordning och reda, löning på fredag

Imorse såg det ut såhär på mitt rum:

Ett par timmar senare ser det ut såhär:


Förstår inte varför jag har det så svårt att hålla ordning på mitt eget rum då jag ibland kan tycka att det är roligt att städa övriga huset. Dessutom är det ju så himla skönt efteråt då golvet är fritt från diverse saker och garderoben är sorterad. Har ju sagt det x antal gånger, men jag ska bli bättre på att städa..
X

Money cash money

Åh, jag har fått ett sånt himla shoppingsug nu när det blivit lite kallare. (Läs: 25-30 grader) 
Nästan varje dag i princip 5 månader har jag gått i träningsshorts och linne för att så fort man har gått utanför dörren har man svettats så att det bara rinner utav en. Inte så kul och inte så konstigt att det kommit ett litet shoppingsug just nu och höstgarderoben behöver uppdateras lite.

Idag har jag köpt två par jeans och ett par jeansshorts för lite drygt 500 kronor. Allt var från Levi's och jag har inte haft jeans på mig på jag vet inte hur länge, är inte mycket för jeans i vanliga fall heller, men nu hittade jag snygga jeans till bra pris.
Hittade även en poncho och en sjal på Forever21 också och det fanns så mycket fina höstkläder att jag bara ville köpa allt. 

Innan jag åker hem till Sverige ska jag köpa vinterkläder och framför allt skor. Vill bl.a. ha riktiga Uggs och Minnetonkas och var in och kollade på nätet i Sverige vad de skulle gå på och det är ju minst det dubbla. Minnetonkas här kostar $54 (350:-) och hemma kostar de 1200:-. Sinnes! Jag tjänar ju på att köpa dom här... ;) (eller hur, pappa?)

Nä, nu ska jag strax åka iväg till Värmland för filmmys. Har passat barnen ikväll då mina värdföräldrar varit ute på middag så vi har tittat på Thor och ätit popcorn. Det har varit lite åska och regn nu på kvällen så det är extra mysigt att kolla på film nu. Hehe
Vad sägs om att jag lovar bilder på senaste shoppingen imorgon? Måste ju lägga in bilderna från Austin också så ska ni få se lite bilder från vår fantastiska helg i söder!
X

Accessories

Skor. Har blivit förälskad i skor och väskor på senaste tiden och hade jag haft en stadigare ekonomi hade jag valt att lägga pengarna på just skor. Och väskor.

Var "på stan" idag efter att jag varit på gymmet och kikade på lite kläder och diverse för jag var så shoppingsugen och tyckte att jag inte hade shoppat på länge nu.. Ibland får man ju för sig att man förtjänar att shoppa, så jag drog iväg till gallerian och var på så himla bra humör. Gick in på Forever21 och såg en massa fina höstkläder och ville bara köpa i proncip allt.
Då ringer min telefon och en kvinna från skolan där jag ska börja plugga, förklarade för mig att min ena kurs blivit inställd pga att jag var den enda anmälda. Jag ska/skulle läsa Spanska 1 och Spanska Conversation (Nej, Bernice, jag kommer inte ihåg ett skit av vad vi lärde oss på Spanskan i gymnasiet...) och skulle ha fått ihop 60 timmar på dessa 2 kurser och hade då bara 12 timmar kvar att plugga. Nu innebär det här att jag, med 4 månader kvar, måste anmäla mig igen till en eller flera kurser så att jag får ihop alla mina 72 timmar. Berättade jag att min kurs i somras också blev inställd?
Så jag funderar helt enkelt på att skippa det och bara läsa min en(d)a spanskakurs för att få se hur det går till i den amerikanska skolan. Dock är det ju inte som riktigt college utan det heter Continuing Education och de flesta som går där kan vara de som har svårt för Engelska, har kommit på senare i livet att man så gärna vill lära sig att dekorera cupcakes eller lära sig ett språk.
Det ingår i mitt program att läsa 72 timmar och gör jag det får jag en bonus på $200 och jag kan förlänga mitt år, men det är inte ett måste, så det som händer om jag skippar att läsa alla timmar är utebliven bonus och möjligheten att förlänga min tid här. Det blir som det blir och eftersom att jag inte tänker förlänga har jag ju inga måsten där. Vi får se helt enkelt.

Det jag ville komma fram till (Fick lära mig i skolan att tjejer går runt och runt och runt och ska försöka förklara en massa kring ämnet innan de kommer fram till själva saken, medan killar är mer rakt på sak och bara säger det dom vill och sen förklarar runt omkring och jag är ju ett övertydligt exempel på detta..) var att jag tappade shoppingsuget helt när hon ringde. Eftersom att en klass jag skulle gå redan blivit inställd blev jag så less och började fundera på hur jag skulle lösa det här nu då. Så jag gick bara ut därifrån och skulle gå in i några andra butiker men jag var inte alls sugen på att köpa nånting. 
Då fann jag en skobutik med sjukt snygga skor och just nu är det så himla många fina höstskor och kängor som är i butikerna och jag vill bara ha allt. Köpte ett par sandaler för $5 och sen drog jag vidare till DSW som är ett skovaruhus och har bl.a. märkesskor till ett lägre pris. Går runt och kikar på alla fina stövlar och boots och hamnar bland pumpsen och där står dem. Där står ett par skor som lyser upp och jag var bara tvungen att prova dem. Skorna satt som en smäck på foten och det var helt enkelt meningen att jag skulle slå till. Det var mina skor! Lovar bild imorgon (läs: en annan dag).
Fann ett par andra fina skor också och ett par låga cowboyboots som var riktigt fina och det är ju ett måste att jag ska ha boots, så om några löner kan det hända att jag slår till på dem. Ja, vill mamma och pappa sponsra så är det ju fritt fram..! ;)

Herregud vad jag snurrar runt och skriver en massa blaha blaha men jag tycker det är så roligt att skriva. Jag har så mycket lättare att uttrycka mig i skrift och kan lättare få ner tankar och känslor på papper.
Det var det. Nu ska jag sova och ladda för en ny dag imorgon! Redan Torsdag.
Sov gott ni fina.
X

Yesterday is history. Tomorrow is mystery. Today is a gift


"Everything happens for a reason"
Jag tror att allt händer av en anledning och att ödet visar vägen genom våra liv.

Igår var det den 11 September och 10 år sedan terrorattacken. Det finns mycket man skulle vilja säga, men jag får inte fram så mycket för än idag är helt ofattbart allt som hände. Det är lika overkligt för mig att titta på bilder och videoklipp från den dagen och jag begriper inte hur allt bara rasar samman inom loppet av sådan kort tid. Jag begriper inte mer än att alldeles för många människor miste sina liv och alldeles för många människor miste någon i sin närhet. Framför allt går tankarna till dessa människor och heder åt alla som miste sina liv för att rädda andra. De kommer alltid vara hjältar. Always remembered, never forgotten.

För några dagar sedan kraschade ett plan i Ryssland med ett helt hockeylag och majoriteten av alla passagerare dog. En av dessa var vår svenska målis Stefan Liv och allt blir bara så tydligt när någon person man antingen känner eller hört talas om går bort. Det dör människor varje dag och jag menar inte att någon är mer värd än någon annan, men när någon från sitt hemland går bort tänker man efter lite extra och det känns mer nära på något vis. Det blir så himla uppenbart hur skört livet är och att man måste ta vara på varenda dag och uppskatta allt som livet har att ge.

Det kommer både bra och sämre stunder, men livet är samtidigt för kort för att gå runt och oroa sig för saker. Man måste leva i nuet och våga gå vägar som leder mot okänd mark. Det är ödet, men just nu vill jag inte tro på ödet när sånt här händer och jag vill inte tänka att det var meningen att varken 9/11 eller denna flygkrasch skulle hända. Allt är så tragiskt och man tänker på alla familjer som mist någon nära.

Allt detta hemska får mig att känna tacksamhet för alla möjligheter jag fått och alla fantastiska människor som finns i mitt liv för utan er hade inte livet varit detsamma. När sådant händer vill man bara vara med sin familj och sina vänner och visa hur mycket man älskar dem och hur mycket de betyder för en. Just idag önskar jag att jag kunde vara hemma och få krama om mina fina. Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig. ♥

Jag är samtidigt stolt över mig själv som vågat göra det jag gör och inte låter osäkerhet eller rädsla stoppa mig att bara åka iväg och göra det jag vill. Nästa flygresa kommer dock säkert vara lite nervös.. Och jag som älskar att flyga.

Det här är mitt liv och jag tänker leva det på mitt vis. "This is your world, shape it or someone else will".
Man vet inte vad morgondagen har att ge och jag sitter här idag, i Dallas, Texas, USA av alla ställen, utav en anledning. Det är meningen att jag ska vara här just nu samtidigt som det är meningen att jag ska hem i Januari igen också. Jag är klar här då. Jag visste inte det innan jag åkte, men nu vet jag att jag är klar efter ett år här. Ibland tror jag att jag är klar redan nu, ibland försöker jag intala mig själv att jag kanske bara ska åka hem ändå, men det är inte meningen. Livet är en berg- och dalbana och det kommer inte alltid vara ett party i Austin, men det kommer bara göra mig starkare. Alla motgångar kommer göra mig väl. Det vet jag. Det är inte alltid jag inser det, eller ens försöker ta in det, och ibland vill jag bara ge upp. Men då tänker jag tillbaka på alla fina stunder och för det mesta går det upp för mig att jag faktiskt bara lever livet. Jag kanske inte märker det så tydligt, men jag har verkligen växt som person och hela den här upplevelsen känns lite som en dröm. En dröm som fortfarande pågår och som jag kommer vakna upp ur när jag kommer tillbaka till Sverige igen. Då börjar verkligheten igen och det är då jag verkligen kommer inse hur mycket jag växt under den här perioden. Jag kommer säkert inse att inget har förändrats i Ö-vik och att allt har stått på paus medan jag har varit här borta och att jag trycker på play igen när jag kommer tillbaka och det känns som att jag aldrig varit borta. Allt är detsamma, förutom jag. Vi får se, och jag kan inte säga hur allt kommer bli när jag kommer hem, men det är då jag måste ta tag i livet och välja nya vägar. Som sagt, det här känns som en dröm och ibland får jag nypa mig lite extra hårt i armen för att inse att det bara är livet.

Nu blev det jättelångt och klockan är 00.00 och jag måste gå och sova men jag har alldeles för mycket som ligger och snurrar uppe i hjärnkontoret så jag var bara tvungen att få skriva ner litegrann av vad som pågick. Skulle kunna skriva en hel bok om allt jag tänker på och hur hela den här upplevelsen får mig att fundera, men samtidigt växa i mig själv varje dag. Jag har aldrig varit så fundersam, fått så många tankeställare eller haft så många diskussioner med mig själv förut, men jag tror att det får mig att bli starkare i mig själv också, trots att jag fällt många tårar under detta år. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag avsluta detta och jag förstår om du inte orkat läsa igenom all den där texten, det var mest bara en tanke från mig själv och även till mig själv, och jag kommer säkert gå tillbaka och titta på den när jag funderar på flygresan hem igen, men tills dess får den stå här för det var skönt att få det nerskrivet.
Nu har jag varit i TX i 8 månader, dagen till ära, och nedräkningen fortsätter.

Imorgon ska jag berätta om den bästa helgen hittills i USA. Och den tillbringades inte ens i Dallas, men självklart med mina finaste.
X

Lights will guide you home / And ignite your bones / And I will try to fix you

When you focus on problems, you'll have more problems. When you focus on possibilities, you'll have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Jag försöker, men det är inte alltid så lätt. Vissa dagar tar problemen över och då ser man inte alla dessa möjligheter som finns där bakom.
Idag är en sån dag. En sån dag som bara kändes blä redan från stunden väckaren ringde imorse. Men så ringer den ju 06.30 varje dag så det kanske inte är så konstigt att det brukar kännas så när alarmet festar igång, men det är också sällan jag känner; Jaaaa, åhåhåh vad roligt det ska bli att jobba idag.
Kanske är det ett tecken?

Imorgon är iallafall en ny dag och då ska jag vara positiv hela dagen. Jag ska iallafall försöka.
En dag närmare helg och Austin ju! Kommer bli grymt och i helgen har jag även varit i staterna i 8 månader. Kan ni fatta? 8 månader... En evighet, samtidigt som det bara flugit iväg. 2/3 done, 1/3 more to go!
Just nu känns 4 månader som en oändlighet men rätt vad det är sitter jag där på planet mot Sverige.. Påväg hem. Hem. Hem. Saknar att känna mig hemma. Längtar och är spänd på en och samma gång.
Som sagt, 4 fantastiska månader kvar. Känns spännande.

MEN först ska jag till Florida och New York. More to come.....

Okej, ljög lite.... FÖRST ska jag sova!!!! NU!
X

Långhelg

Denna helg är lite extra lång då måndag är en helgdag i detta land. Det vankas Labor Day vilket innebär att man firar arbetarna. Ja, så man firar människorna som jobbar och ger dem en ledig dag för det.
Inte mig emot, jag som jobbar så hårt.

För, få se här nu, 3 (?!!) veckor sedan var vi på en vattenpark som jag förmodligen nämnt här i bloggen, eller? Kanske, kanske inte, men det var vi iallafall och det var väldigt roligt! Kände mig som ett barn igen och vi hade en fantastisk dag. Det var helgen efter jag fixat ordning min knöl och fredagen innan, vi var där en söndag, var sista gången jag var tillbaka hos doktorn och det sista han sa att jag inte skulle göra förrän såret läkt ihop helt, var att bada, pga risken att få in bakterier i såret. Ha, och 2 dagar senare åker jag på en vattenpark. Ansvarsfullt.
Allt har gått bra iallafall, peppar peppar (!), så förhoppningsvis klarar jag mig ifrån fler missöden.

Det jag ville komma till var att på vattenparken kunde man spännas fast i en sele med lina och sen åka upp höööööööögt i ett torn, typ som bungy jump, och sen släppas ner och åka som i en gunga ut mot ja, oändligheten. Eller nja, det tog ju stopp eftersom att linan satt fast, men man vet ju aldrig om den verkligen gjorde det eller om man bara skulle fortsätta flyga. Begriper inte varför jag fick för mig att göra det, för när vi väl var som högst där uppe, såg jag hela livet passera i revy. Sen släpptes vi (Evelinn fick dra i en grej som gjorde att vi åkte iväg, hade aldrig dragit om jag varit tvungen att göra det..) och konstigt nog var det den bästa känslan jag någonsin känt. Läskigt men ändå så befriande. Jag flög. Vilken jävla kick det var. Skulle aldrig prova bungy jump (mamma, du kan vara lugn), men det här skulle jag göra om och om och om igen.





Nu ska jag ta vara på denna molniga söndag och tänka som att det är en lördag!
X

Johanna Persson

Courage Faith Strenght Hope Love

RSS 2.0