Essie

Okej, skönhetstips från modebloggen nummer 1 här i USA!
Skämt åsido.. Trots att jag knappt sminkar mig numera och känner mig allmänt sunkig för det mesta, speciellt när jag jobbar och det är så svettigt varmt här, har jag faktiskt fortfarande lite koll vad gäller skönhet.. Tur barnen inte bryr sig iallafall!

Älskar att måla naglarna och hade en period på ca 1 vecka nu innan jag målade dom idag, då jag inte hade något lack på alls. Annars har jag haft nagellack ända sen jag kom hit tror jag. Speciellt nu på sommaren är det så fint att ha en knallig färg så jag tänkte tipsa er om det bästa märket enligt mig!

Det har säkert funnits länge i Sverige, men jag har aldrig varit i kontakt med det förrän nu.
Märket heter Essie och är superbra!
Har man lite tid över, tålamod och ett topplack så kan du göra egen manikyr till en billig peng. När min syster var här var vi och gjorde manikyr på salong och de använde sig av Essie. Då fick jag ett grundlack, två lager av Essie + ett topplack, men det höll i ett par dagar, sen kunde jag nästan skala av lacket.
Då kommer jag som ett proffs in här och skiter fullständigt i grundlacket, lägger på två lager av Essie och sen penslar jag på ett sketet topplack för 69 cent (ca 4.50:-) från Walmart. Det håller i nästan 2 veckor, för mig, så jag kan inte säga annat än 5 stjärnor till Essie.

Vet att Opi ska vara bra också, men började med Essie och nu har jag påbörjat en samling. Ett nagellack kostar $8 vilket motsvarar ungefär 50:-, det låter kanske dyrt för ett nagellack, men med tanke på att det kostar 130:- (!!!) i Sverige ska jag bunkra upp! Opi kostar 150:- hemma tror jag...

Så är det något ni vill ha härifrån är det bara att säga till, säger ju att allt är billigare här... Kommer få panik när jag ska börja köpa saker hemma som kostar allt upp emot 3 ggr mer än här.. Hjälp mig!


Min lilla samling, har man lite att göra så plockar man bara fram förrådet och gör en egen manikyr. Terapi för mig!

Dessa 3 köpte jag idag

Neo Whimsical, Pink Diamond & Cute as a Button

Nu har jag nylackade naglar i 'Cute as a Button' som är en hallonröd/rosa sommarfärg

Försökte ta en bild som gjorde färgen rättvisa, svårt, men ungefär sådär ser den ut


Nu är pojkarna hos grannarna så jag ska nog crosstraina lite innan jag slutar! Ikväll blir det packning och lite fix innan en tidig kväll och tidig morgon imorgon. LOS ANGELES, her I come!
X

If you never try you never know

Sitter och kollar på Coldplays konsert från Glastonbury som vi har inspelat på tvn och i skrivande stund spelas "Fix You" som är en av de bästa sångerna som, enligt mig, någonsin skapats. Musik är obeskrivligt. Helt fantastiskt om jag måste välja ett superlativ. Nu tog låten slut och jag var bara tvungen att spola tillbaka och lyssna en gång till. "Lights will guide you home, and ignite your bones". Allt ordnar sig, det kommer bli bra det här.

Imorgon åker jag till Los Angeles och det ska bli obeskrivligt skönt. Det är mycket här i världen som är obeskrivligt. Kanske för att det är för bra för att ta på. Eller för dåligt. Som det som har hänt i Norge. Jag finner inga ord, jag vet inte ens om det finns ord för att beskriva allt? Jag finner dom iallafall inte. Jag mår dåligt när jag tänker på alla som drabbas och lider verkligen med hela Norge. Jag blir arg. Jag vill hitta ord som beskriver denna sjuka människa som kan göra något sådant mot oskyldiga människor. Barn. Livet är orättvist. Hoppas han får lida.

Nu spolade jag tillbaka igen.
"When you try your best but you don't succed. When you get what you want but not what you need. When you feel so tired but you can't sleep. Stuck in reverse"

Första gången på 6 månader som jag inte kunde somna när jag gick och la mig igårkväll. Det gick bara inte, hur mycket jag än försökte. Åh, nu kom gitarrsolot i låten.. Magiskt.
Jag kunde bara inte somna. Låg och tänkte på allt som jag varit med om och allt jag, förhoppningsvis, kommer att få vara med om. Många tankar som snurrar runt där uppe.
Imorgon åker jag till Los Angeles i 4 dagar och ska njuta av en välbehövlig semester. Jag ska vara en riktig California girl och bara vara sådär härligt avslappnad som alla västkustbor är.
Ska njuta av havet. Havet gör mig avslappnad. Njut verkligen av sommaren ni som är hemma.



Ska ge er ett tips på ett fantastiskt bra märke på en skönhetsprodukt i nästa inlägg. Stay tuned!
X

Ryska posten..

..nej, det var visst svenska posten!

Igår kom det gröna kuverten i brevlådan till mig vilket alltid är lika uppskattat!
Är inte bortskämd med det vill jag hinta.. ;)

Fick 2 kg tidningar och lite godis som en tidig födelsedagspresent av mor min. Hon gjorde mitt konto lite gladare också, vilket är ännu mer uppskattat. Kommer befinna mig i Los Angeles när jag fyller 21 år så det får bli min egna present till mig själv. Ska skämma bort mig själv med något dyrt och fint när jag väl är där men vad det är får vi se när jag kommer tillbaka hem.
Nu har vi besök av grannpojkarna och då ska jag passa på att styrketräna lite.
Hoppas ni har en fin dag!

X

Storstadsidyll


Blev tvärsugen på att flytta till någon storstad ett tag efter att jag kommit hem..
Stockholm eller Göteborg är frågan?

Garderob 6 månader senare

Okej, jag tror det alltid varit så och kommer alltid vara så att oavsett hur mycket eller lite kläder man har i sin garderob, känns det som att man inte har något att ta på sig varje gång man kikar in där.
Iallafall känns det så för mig, och jag tycker att jag inte har shoppat så mycket alls under mina 6 månader här, men jag vet inte om bilderna säger annat... Varning för känsliga läsare (Mamma & Pappa)

Såhär såg min garderob ut när jag hade packat upp min resväska:


Såhär ser min garderob ut idag...


Känner ni likadant? Det är ju så billigt här också, kan inte hjälpa't.. ;)
X

Harry Potter och Hawaii-festen

Nej, det är inte namnet på nästa Harry Potter-film. Det är slut nu, och det var ett fantastiskt avslut på en fantastisk film. Mer säger jag inte för er som inte har sett den. Riktigt bra och efter halva filmen fick jag lite smått ångest då jag intsåg att det inte kommer några fler filmer. Jag som inte ens hade sett nummer 6? Kanske ska göra en uppföljare ändå.. Harry Potter och Hawaii-festen. Vad tror ni om det?

Nä, hawaii-festen är ju något helt annat och som jag nämnde i mitt förra inlägg så blev jag ju inbjuden till Evelinn's värdfamilj på lite grill/poolparty i eftermiddags. Sjukt gott med grillat och jag längtar redan tills nästa sommar för då blir det grillning hela sommarn tror jag. Ätit grillat 2 (!) ggr den här sommaren vilket aldrig hänt tidigare tror jag, grillning ÄR ju sommar. Skärpning!

Såhär såg det iallafall ut;




Ja, ni ser ju... Mums!



Kul att se Keira igen också, hon åker hem till Finland nästa måndag då hon är klar med sitt år här..




Fantastiskt kul och jag är tacksam över mina vänner. Love to youuu!
X

Skön helgdag 2.0

Helg, kära helg. Man kan aldrig få nog av helger. Inte då man är ledig iallafall, och jag har ju den turen att jag är ledig varje helg.

Igår var jag på gymmet som vanligt 9.30 och avverkade en timmes No Limits Circuit. Sjukt jobbigt men riktigt roligt också, det är väl så det ska vara.
Efter det åkte jag hem en sväng innan Skåne & Värmland plockade upp mig och vi åkte till Dallas Galleria och kikade runt på lite solglasögon och bikinis. Sen köpte vi med oss varsin egengjord sallad och åkte hem för att fortsätta vårt Harry Potter-maraton.
I fredagskväll började vi se nummer 5, the Order of Phoenix, då Matilda inte hade sett den och filmerna efter den, och igår fortsatte vi då på nummer 6, the Half-Blood Prince, då jag insåg att jag inte hade sett den heller?! Förstår inte varför jag bara antog att jag sett den men hade ingen aning om vad som hände.. Kanske var därför jag inte förstod så mycket när jag såg nummer 7, the Deathly Hallows part 1, för ett tag sen och då nu allt gick upp för mig när vi såg den igen igår. Trög jag..

Iallafall så fick jag äntligen sova ut imorse och skypade en sväng med mamma och ska nu gå ner och äta lite frukost.
Lite senare idag har jag blivit inbjuden på Hawaii-party hos värmlands vilket ska bli väldans roligt! Ikväll blir det sista Harry Potter och det ska bli spännande att se hur det slutar. Jag som inte läst böckerna har ju ingen aning om hur det kommer gå.. (Inte för att jag hade haft det om jag läst dem heller men..) Känns lite sorgligt att ta farväl, men jag ska nog klara det.

Nu blir det frukost och sen sol och pool, haft runt +38-41 grader och strålande sol tjugotre (!) dagar i rad nu så man kanske ska ta vara på det innan man kommer hem till ständig kyla igen? Njuuuuut!

X

Question/Answer

Vad roligt att ni är så duktiga på att kommentera! Hinner nästan inte med att kolla igenom alla och svara på dem.. Ber om ursäkt för det, men eftersom att det är såå sjuuuukt många kommentarer att kolla igenom på varje inlägg hinner jag helt enkelt inte med.. Ni får lugna er lite nu!
Skämt åsido....

Skulle vilja veta vilka ni är som läser där ute? Kan ju faktiskt kolla upp hur många det är som läser min blogg och jag vet att det är några stycken så lämna gärna en kommentar, en åsikt eller vad som helst. Nu vet jag!
Är det inget ni är nyfikna på? Hur är USA? Au pair-livet? Shoppingen? Finns det några snyggingar här i USA? Dejtar jag...? :O 
Vill man veta något får man fråga... ;)

X







Nick Jonas

Har inte sett många kändisar under min tid här i staterna och får man chansen att se någon så tar man ju den utan tvekan. I tisdags hade våran disney-stjärna Evelinn sett att Nick Jonas, en av bröderna i Jonas Brothers, skulle vara i Plano och vi packade bilen med 4 killar och åkte dit!

Sötnosen kollade in i min kamera och vinkade till mig.. 

Men hur söt är inte han då? Man blir ju rakt kär..


Nu är 6 ungar här så det är fullt hus!
X

Blod, svett & tårar blandat med massa skratt


Vi var ju som sagt på en liten roadtrip helgen som var vilket var väldans trevligt!
Vi började på lördagmorgon och åkte mot Texarkana, som gränsar till både Texas och Arkansas (som ni kanske förstod) och tog lite bilder vid gränsen. Sedan åkte vi vidare till några nationalparker, men eftersom vi inte hade jättemycket tid till att stanna, kikade vi bara runt litegrann och åkte sedan vidare mot Mena, paradiset på jorden. Not. Man åkte igenom stan där på ca 1 minut och sen när vi trodde att vi skulle komma fram till det riktiga centrum, insåg vi ju att vi hade kört igenom det precis. Inte ens de som bodde där förstod hur vi kunnat hamna just där och när vi frågade vad som fanns att göra fick vi till svar:
"Eehm.. well, you could play bowling.. or walmart, yeah, you could go to walmart!!"
Yaaaay.. Walmart är då ungefär som att åka till ÖoB eller rusta, dock mycket bättre, men det kändes som att vi inte direkt hade åkt i 5 timmar för att gå på walmart. Visserligen gjorde vi nu det ändå, innan vi åkte till vårt lilla Inn med king size bed.

Dagen därpå började resan tillbaka och vi åkte igenom Oklahoma, vilket gick väldigt fort och vi tog endast några bilder vid gränsen och sen drog vi vidare till Paris och fick se eiffeltornet!!!!! Grymt!!
Nä, inte direkt. Vi var i Paris som är ett litet samhälle i Texas och där finns det en miniatyr av eiffeltornet. Även där undrade några ortsbor hur i hela friden vi kunde hamna där. En tjej på bensinmacken sa "Well, why are you here in Paris? I hate it here!" Ehh, okej.. Kommer aldrig tillbaka dit ändå så.. Frisco/Plano in my heart!
Väl därifrån åkte vi raka vägen hem och hyrde en redbox, Red riding hood, och åt popcorn och glass till middag. Nöjda tjejer!



Första tankningen hamnade vi på en riktig skräckfilmsmack!

Första stopp, Hooters i Texarkana

Evelinn & Matilda ansökte om jobb..

Fried pickles till förrätt, gott!!

Tack tack..

Turister

Men ser ni inte hur snyggt texas är då?!?! Störst, bäst & vackrast..

Tack igen..

Åkte till en nationalpark och hittade en stort, fint träd som Evelinn började klättra upp i. Inte skulle jag vara sämre.. Det är nu blod, svett & tårar passar in klockrent. Ser jag inte smidig ut förresten?

Ja, är man tjurig så kan det gå sådär..

Men upp kom jag!

Sen hittade vi en annan nationalpark!

Cossatot River

E & J

Åkte upp till en stugby som lågt höööögt och brant uppför en väg. Fin utsikt dock!

Turist, javisst

Tog 0 bilder i Mena, fanns som sagt inte så mycket att ta kort på, så nästa bild blev på gränsen till Oklahoma.

Och vips var vi tillbaka i vårt fina Texas igen! Ser ni vilka pumor jag får umgås med?!

Kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

Hamnade i Paris bara sådär, det var så soligt så tornet behövde ha sin cowboy-hatt på sig..

On our way back home..


Hoppas ni har en fin dag därhemma!
Grattis på namnsdagen alla Johannor!
X

Being friends with you has added a bright spot to my life

Måste bara lägga till en kommentar från mitt förra inlägg, och det är på vad hon har skrivit i sitt inlägg som jag länkade ang. att hon inte har hittat riktiga, äkta vänner där hon bor, men jag har verkligen gjort det. Jag älskar mina vänner som jag har där hemma, men jag har även funnit två fantastiska tjejer, hade inte kunnat hitta bättre, som verkligen gör mitt år här borta. Jag har fått det bästa helt enkelt.
Evelinn Forslund & Matilda Arvell, tack till er galningar som gör min vardag och fest här borta!

<3


Kärlek!

Please, do this for me

Jag måste bara be er om en tjänst.

Gå in på den här länken: http://mariaartmans.blogg.se/2011/june/
Sen läser ni andra inlägget på sidan, "Alla är inte gjorda för detta". Snälla, gör det.
Hon beskriver hur hon känner ang. sitt Au Pair-år men skulle lika gärna kunna ha skrivit om mig i det där inlägget. Hon beskriver det. Det är så jag känner, det är inte hemlängtan utan mer det att det här kanske inte var för mig. Det är inte det att jag mår dåligt och vill hem, för jag har det bra och jag har en bra värdfamilj.
Det enda jag vet är att jag är klar med Au pairandet efter det här året. Men jag ska vara här året ut, ingen tvekan.
Och ja, jag ska njuta av allt jag får uppleva, men det är lättare för er att säga det till mig som sitter där hemma än för mig att ta in det som har för mycket annat som snurrar runt uppe i mitt huvud.

Snälla, läs det där inlägget så har ni nog lättare att förstå, för jag har inte riktigt förstått varför jag inte njuter av det här livet hela tiden, som många andra gör, men när jag läste det där inlägget gick det bara upp för mig hur det stod till. Jag har inte kunnat förklara det rättvist, men hon gör det.


Kram på er ni fina! 

Rodeo y'all

I fredags hade jag Au Pair-möte och rodeo stod på schemat! Evelinn var på födelsedagspartaj så Matilda följde med mig. Bor man i Texas måste man ju ha varit på rodeo en gång iallafall. En upplevelse var det! De skulle bl.a. sitta kvar minst 8 sek på en häst eller tjur som ville göra allt för att skaka av personen som satt på sadeln. En "gren" var att fånga en liten kalv och binda ihop dennes ben på kortast möjliga tid. Ibland såg det lite läskigt ut, men de skulle inte ta någon skada av det, annars hade jag nog aldrig åkt dit. Efter det sov jag över hos Matilda och på lördagsmorgonen började vår bilresa mot okända marker...

Oh, say can you see...






Matilda & Jag!


Nästa inlägg blir om roadtripen...!
X

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter en väldigt rolig roadtrip med mina vapendragare. Nu är jag riktigt trött efter en JOBBig vecka med alldeles för lite sömn. Måndag imorgon känns sisådär men nu är det mindre än 2 veckor kvar tills jag åker till Los Angeles med Johanna! Skriver och lägger upp bilder från helgen imorgon!

Saknar er där hemma!
X

Tuesday 07/12/11

Längtar till helgen. Har börjat ledsna lite på jobbet då jag tar hand om pojkarna, för tillfället, tolv timmar om dagen. Det är verkligen vakna, jobba, träna, sova som gäller för mig nu. Låter inte så jätteroligt kanske, så det är inte så konstigt att jag längtar till helgerna nu för tiden. Längtar också tills de börjar skolan igen, för då kommer man in i bättre rutiner. Sen måste jag börja plugga till hösten också så då kommer det blir bättre. Kul med något nytt och en ny utmaning.

Är också sugen på att gå på konsert igen.
Britney Spears är här i Dallas ikväll men det var aldrig något alternativ eftersom att hon sjunger mindre än 50% av hennes konserter och vill jag se någon sjunga playback kan jag lika gärna kolla youtube. Säger bara Lady Gaga, hon kan verkligen sjunga.
Annars kommer Kings of Leon hit dagen innan jag åker till LA och Maroon 5 hit i slutet på September.
Jag och Mattan hoppas på att Beyonce kommer hit innan jag åker hem! Då jäklar ska vi dit!

Nu slutar jag om ett par minuter, pojkarna är hos grannarna så jag får lite ensamtid. Ska gå och byta om till träningskläder och åka på gymmet så fort jag får sluta. Låååång dag idag så det blir träna sen sova.. Sen upp igen.. sen jobb igen.. Men imorgonkväll ska vi fira lite här i huset, skriver mer om det imorgon.
Hoppas ni njuter av den svenska sommaren och ev. semester där hemma. Ta vara på det.
X

Ny vecka

Ännu en helg som bara flög förbi. Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och är det någon tid jag har riktigt roligt är det på helgerna då jag får spendera tid med mina finaste svexans, Skåne och Värmland.

Vi hade en riktigt skön helg, igen, då vi i fredags hade picknick i parken efter jobbet, shoppade och kollade på baseball i lördags, sov ut och bara slappade i söndags.

Baseball-matchen var faktiskt en rolig upplevelse om man fick ta bort värmen. Herregud, jag har aldrig svettats så mycket förut, förutom då jag tränar förstås, och det var riktigt obehagligt vissa stunder. Tillslut vande man sig men det kändes som att vi var de enda 3 som svettades på hela vår sektion också.. Som sagt, en upplevelse.
Texas vann och lagets stjärna Josh Hamilton fick på sista bollen göra en homerun och med tanke på vad som hänt senaste veckan var han så himla värd det.
Det var nämligen så att i början av hemmamatchen de spelade i torsdags, slog en motståndarspelare en foulball (snedslag) som Josh Hamilton fångade upp, de bollarna kastas upp på läktaren till någon i publiken och denna gång kastade Josh bollen och mannen som skulle fånga bollen sträckte sig alldeles för långt över räcket och föll helt enkelt över. Han var där med sin 6-årige son och skulle fånga bollen till honom, men det slutade med att han fick åka till sjukhuset och väl där dog han senare. Det var helt sjukt och fruktansvärt tragiskt och det är ju ingens fel, men det blir ju en så himla ledsam sak för alla inblandade. Strongt av Josh att prestera som han gör trots det som hänt.

En svettig Johanna på Rangers Ballpark in Arlington

Evelinn (Värmland), Johanna (Norrland), Matilda (Skåne)

Har ni förresten märkt att jag klippt av mitt långa hår?

#32 Josh Hamilton, vit spelare längst till höger

Homerun! Rangers for the win


Nu är det ny vecka och lillen har börjat på fotbollsskola vilket ger mig lite egentid trots att jag måste sitta och titta på. Har fått låna en bok av Evelinn som verkar bra och förhoppningsvis ska jag försöka ta mig igenom den inom en snar framtid. Har tappat allt mitt läsflow what so ever, så jag hoppas att jag kan få tillbaka det nu. Det är avkopplande, speciellt nu på sommaren.

Nu ska jag duscha efter ett skönt gympass (..det får bli beach 2012 istället, då ska jag fan ha platt mage) och sen sova! God natt, eller God morgon, ni fina där ute.
X

Cheers for the freakin' weekend


Skönt med helg! Igår hade vi picknick och satt ute och pratade om allt mellan himmel och jord. Klockan 20.00 igårkväll visade termometern +40 grader.. Så ni vet vad jag har att handskas med.
Ikväll blir det baseball då vi ska gå och titta på Texas Rangers som lirar i mlb, vilket är högsta ligan! Ska bli intressant, men kan bli väldigt låååångdraget också då en match tar ca 3 timmar. Kul ska det bli iallafall!

Hoppas ni har en fin dag där hemma!
Nu ska jag posta brev och sen blir det gymmet.
X

...och jag älskar Örnsköldsvik

Kan inte ens räkna på mina tio fingrar hur många gånger jag klagat på mina kära hemstad, hur tråkig den är och hur lite det finns att göra där. Jag får ställa mig i skamvrån lite och erkänna att jag saknar Örnsköldsvik otroligt mycket nu, speciellt under sommaren, för jag vet ingen bättre plats än den på sommaren. Sen blir det ju också vad man gör det till och med underbara vänner & familj spelar det egentligen ingen roll vart man bor, så jag måste säga att nu när man måste vara ifrån allt det där, inser man hur mycket man älskar det.

Varje år vecka 29 hyr min far en stuga ute på Ulvön, närmare bestämt Sandviken som ligger på andra sidan Ulvöhamn. Bästa platsen på jorden och jag kan inte minnas när jag senast missade att vara där ute ett år. Jag är uppvuxen (bortskämd, men oerhört tacksam) med att ha fått vara där ute varje sommar och jag börjar lipa av tanken att jag inte kommer få vara där i år. Nästa år är det jag som är där igen iallafall.

Världens bästa ställe för avkoppling..

Att få sitta uppe på berget i kvällssolen och säga: "Nu regnar det i stan" är oslagbart

Världens bästa stugby


Som sagt, nästa år är jag tillbaka igen!
X

Helgen som var

Förra helgen var ju en av de bästa här i staterna och poolhäng och grillning stod på schemat!

Njöt i poolen hele dan

Marinering av kött, självklart texas-marinad

Dessa 2 kunde knappt vänta på maten...

Grillmästarn!

Gött kött

Corona på det var pricken över i!

Satt och pratade hela kvällen lång, underbart


I måndags firades som sagt 4th of July här i USA i måndags och vi var och kollade på lite fyrverkerier men jag fick inga bra bilder utan fick panikta en bild innan min kamera la av pga batteribrist. Här får ni en skymt av det iallafall!



XX

Chicago, Illinois

Här kommer äntligen en bildbomb från Chicago!

Nedan får ni bland annat se; Lake Michigan, Famous stuffed Pizza, Trump Tower, Floden, utsikt från lägenheten, fontän i stoooora Macy's, bönan, amerikas näst största byggnad, Navy Pier, utsikt från Willis Tower som är högst i världen, Evelinns trevliga kompisar Evelina & Annie och lite balkongmys. Enjoy!































Sådärja, då har jag det ur världen. Tycker ni är lite dålig på att kommentera, ni som läser förresten! Släng gärna in en kommentar efter ni läst. Bara om ni vill förstås, vilket ni uppenbarligen inte vill, haha..

Nu blir det lunch här i huset!
X

We don't remember days, we remember moments


Nu är jag där igen. Det bara snurrar uppe i mitt huvud. Men det är mest bara för att jag känner mig så förväntansfull över det här halvåret som jag har kvar i USA. Ja, ett halvår. Har alltså även varit här ett halvår. Snart. Om ganska precis en vecka har jag varit i Texas i 6 månader. Tiden har gått fort, men samtidigt sakta. Svårt att ta på. Waah, sitter och fösöker tänka ut hur jag ska hinna med allt jag vill göra innan jag åker hem. Och innan Evelinn åker hem, hoppas hon inte läser det här för jag vill inte påminna henne, men det går upp för mig ibland att hon snart, om 3 månader, kommer att säga "vi ses snart" till oss, och då innebär det att jag har 3 månader kvar här. Tiden springer ifrån mig samtidigt som jag ibland vill att den ska springa fortare. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Ska njuta så otroligt mycket av den tiden som är kvar här för jag har så mycket att se framemot. Iallafall om det blir som jag vill.
Baseball, rodeo, myshelger, poolhäng, roadtrip Arkansas + Oklahoma, LA, fyller 21, besök av Johanna, Austin, börjar plugga, tjejerna får besök, resa till Johanna i Ohio, Halloween, helgtripp till Las Vegas + Grand Canyon, Thanksgiving, julafton, nyår, resemånad: spånar på Florida & Bahamas. 
Några av dessa saker kommer att hända, medan andra fortfarande ligger i mitt huvud och gror. Förhoppningsvis kommer alla inträffa och då kan jag komma hem till Sverige riktigt lycklig och vara supernöjd med mitt år. So far so good. Jag känner mig lyckligt lottat iallafall som fått varit med om denna upplevelse.

Har även gått igenom lite bilder idag och hittade mappen från Asien och gud vad jag saknar stranden och havet.
Visst, jag har pool och varmt och blablabla, men inget går upp emot havet. Är man uppvuxen med havet så är man. Punkt.

Gili Trawangan, Indonesien

Jag och Bulan på snorkeltur, fan vad jag sankar dig!

Lite utanför Phi Phi Island, en av de härligaste dagarna

Startade dansgolv... Kärlek!


Snart är det helg igen! Det innebär att lönen kommer och att en ny vecka snart börjar igen. Det innebär också att pojkarna bara har 5 veckor kvar av sitt sommarlov innan de börjar skolan igen.
Har haft en skön dag då de varit hos grannpojkarna hela eftermiddagen. Som sagt, snart helg igen!
X

Independence Day

Happy 4th of July säger vi här i landet märkvärdig idag! Jag klagar inte då jag får vara ledig, eftersom att det är Amerikas nationaldag idag. Blir bara lite fundersam efter som att de firar så himla mycket dagar som denna, varför vi i Sverige inte firar vår nationaldag lika mycket. Antingen överdriver Amerika eller så är vi i Sverige bara torra och inte bryr sig. Hm...... Hur många vet egentligen varför vi firar vår nationaldag?

Har i alla fall haft en gryyyym helg! Kan till och med varit den bästa här i staterna!
I fredags var vi på bio och kollade på Monte Carlo. Lite väl klyschig, men den var helt okej.
Lördag började med gymmet för min del (går på samma pass varje lördagmorgon, cred till mig) för att sen åka direkt till Evelinn och poolhänga där hela dagen. Senare på kvällen hade vi grillpremiär (sent ute?!) och det var nog en av de bästa måltiderna jag ätit. I alla fall på väldigt länge. Grillat är godast. Kött, sallad, beasås, Corona, jordgubbar, grädde och cupcakes proppade vi i oss. Sen satt vi bara och pratade hela kvällen lång. Amazing!

På söndagen åkte vi tre på brunch och sedan shoppade jag några saker som ska skickas hem. Snart kommer det ett paket hem till någon av er läsare, hihi. Sedan åkte jag hem igen och efter en stund kom mina vapendragare Värmland och Skåne hit och vi gick ut till poolen och hängde med tidningar och vattenmelon. Sedan åkte vi och köpte mat på Chipotle (mums!!) och hyrde en redbox, Just Go With it, och åkte tillbaka till mig och kikade på den. Bra film, bra mat och bra sällskap = Fantastisk helg!

Nu ser vi redan framemot nästa helg då det är FF hos Skåne!

Ikväll är jag bjuden på Barbeque hemma hos Värmlands vilket ska bli riktigt trevligt.


Här kommer förresten lite bilder från Minnesota, det går så otroligt sakta att ladda upp så ni för nöja er med det och sedan kommer bilderna från Chicago upp en annan dag.



Mississippi River


Mall of America. Det största i USA befinner sig i Minnesota.



Nu blir det prom.
X

Johanna Persson

Courage Faith Strenght Hope Love

RSS 2.0