Kiss me underneath the mistletoe


Nu börjar det märkas att jul närmar sig och det pyntas för fullt i alla butiker. Jag tycker det känns för tidigt, men å andra sidan har jag inte riktigt begripit att det redan är november!

Iallafall så vill jag ju inte vara efter i allt förberedande och har därför införskaffat årets julskiva att poppa i både bilen och i huset för att få upp lite mysig stämning!

Vad tycker ni? Löp och köp!
Kolla den blicken bara, svårt att motstå..



Kommentarer
Sofia

Hahaha, du och Bieber alltså! Tror inte vi har förstått "grejen" med honom här hemma. Det är bara småbrudarna som har förstått det :) men hoppas skivan är grym!! Har de inte börjat julpynta förrän nu? Det var sent! Även om det är ett tag kvar till jul. Här börjas det redan i Oktober :)



Ha det fint!



Kram kram

2011-11-08 @ 07:24:02
URL: http://soufih.blogg.se/
Sofia

Hörrö sötis! Jag får förresten hoppa över UGG`s beställningen. Kom på att det är dumt att vänta ända till Januari innan jag får nya vinterskor :) Bra för din del också, då får du plats till annat gott och blandat i packningen ;)



Kramar!!!

2011-11-08 @ 15:06:02
URL: http://soufih.blogg.se/
JP

Det låter bra, kommer förmodligen hem med ett öst egna UGGs så du får isåfall kolla upp något annat du skulle vilja ha härifrån. :)

2011-11-09 @ 15:45:44
URL: http://oneyeartexas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Persson

Courage Faith Strenght Hope Love

RSS 2.0