Sleep over och en fantastisk helg

Ja, så kan man sammanfatta min helg som varit.
Det började i fredags med att vi, jag, Skåne (Matilda), Värmland (Evelinn) och Evelinns kompis Anna, som är här och hälsar på, möttes upp vid mallet och gick på Cheesecake Factory för att äta. Sedan åkte vi vidare till Skåne för filmmys i hennes fantastiska biorum. Vi hade sleep over hos henne och klev upp tidigt för att åka till Six Flags och spendera dagen där! Åkte en berg- och dalbana, som hette "New Texas Giant" och fick köa 2 timmar för att få åka så det blev det enda åket. Eller just ja, vi åkte merry-go-round också!
Vi hade en fantastisk dag där med mycket folk och fint väder. När klockan var runt 8 pm lämnade vi fältet och åkte förbi den största Am. Football-arenan i världen och även baseballarenan. Längtar tills jag får gå på en match av båda sporterna! 
Vi hade moviemys och sleep over även denna natt och på söndagen åkte vi till Grapevine på en festival som Skånes Au-pairmöte var. Efter det åkte vi 4 till Stockyards och strosade runt lite.
Har det så himla bra och så himla roligt med tjejerna och redan nu har vi börjat spåna på en roadtrip i Sverige nästa sommar. Men först ska vi göra en massa roliga roadtrips här runtomkring. Louisiana, Arkansas & Oklahoma är de stater som ligger närmast och dem ska vi nog hinna med!

Men först ska jag till en annan stat redan på fredag. NEW YORK HERE I COME!!!

Welcome to Six Flags Y'all


















Passade ju som handen i handsken... me and Kobe!





Lycklig var ordet!
X


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Johanna Persson

Courage Faith Strenght Hope Love

RSS 2.0